Georgina Rodriguez na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu blistala je u zanimljivoj kreaciji bordo boje.

Galerija


Georgina Rodriguez (27) zasjala je na crvenom tepihu 74. filmskog festivala u Cannesu, gdje se pojavila sama kao i uvijek na takvim svečanim događanjima. 

Manekenka i zaručnica Cristiana Ronalda odjenula je kreaciju poznatog dizajnera Jean Paula Gaultiera koja je u prvi plan stavila njezine obline. Haljina sastavljena od kože i tkanine bordo boje prorezom je istaknula Georgininu desnu nogu, kao i njezin bujni dekolte, a čak se činilo da joj je na grudima preusko. 

Rodriguez je kreaciju uskladila sa srebrnim sandalama, dijamantnim naušnicama i zaručničkim prstenom. Zanosna Argentinka zalizala je crnu kosu u rep i cijelo se vrijeme sretno smješkala fotografima dok je pozirala na crvenom tepihu. 

Dok su mnogi komentirali da se Georgina pojavila u savršenom izdanju, neki su smatrali da joj je haljina preuska. Usto, upadala je u oči njezina sjajna desna noga, za koju se činilo da ju je previše nauljila. 

Inače, prije nego što se Rodriguez pojavila na crvenom tepihu u Cannesu, dijelila je na Instagramu fotografije s Cristianom s luksuzne jahte.

Kći holivudske miljenice prvi put na crvenom tepihu, svi se slažu da je naslijedila najbolje od oca i majke koji su imali buran početak veze

Može li se ovo uopće nazvati haljinom? Dosta toga joj je izvirivalo u izdanju za koje bi se malo žena odlučilo