Georgina Rodriguez poklonila je Cristianu Ronaldu novi automobil.

Galerija


Jedan od najboljih i najslavnijih nogometaša današnjice Cristiano Ronaldo proslavio je 35. rođendan, a da mu ostane u jednom od najboljih sjećanja, pobrinula se njegova zaručnica Georgina Rodriguez, za koju se šuška da mu je odnedavno supruga.

Vezani članci Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo oborio rekord i ispisao povijest, nikome prije njega to nije uspjelo Ivana Rodriguez Ova dama sestra je bujne ljepotice za koju mnogi kažu da je jedna od najsretnijih žena na svijetu

Ona ga je iznenadila ni više ni manje nego potpuno novim, luksuznim Mercedesom AMG G63 koji ga je dočekao pred ulazom u jedan restoran u talijanskom Torinu, gdje su slavili njegov dan. Cijena vozila otprilike se procjenjuje na oko milijun kuna, a kao pravi poklon bio je ukrašen divovskom crvenom mašnom.

"Čestitam čovjeku mog života! Svoju ljubav želim mu pokazati ovim poklonom", napisala je Georgina uz video koji je objavila na profilu na Instagramu. U njemu se vidi kako iznenađeni nogometaš u društvu zaručnice i sina Cristiana Juniora dolazi pred restoran gdje ga je čekao poklon, ali i prijatelji i članovi obitelji s pjesmom i konfetima, pa je na nekoliko trenutaka ostao u šoku i bez teksta.

 

Sin jednog od najljepših holivudskih parova ne skida se iz haljina te pršti samopouzdanjem