impresivno

Georgina se pohvalila božićnim ugođajem pa pokazala detalje luksuzne vile u kojoj živi s Ronaldom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez pokazala je unutrašnjost vile u kojoj već dvije godine živi sa svojim zaručnikom Cristianom Ronaldom.

Zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda (35), Georgina Rodriguez (26), obožavatelje na Instagramu redovito obavještava o zbivanjima u njezinu domu, a ovoga puta je pokazala kako je ukrasila kuću za Božić.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

Georgina i Cristiano inače žive u raskošnoj vili u Torinu posljednje dvije godine, zbog njegova angažmana u tamošnjem nogometnom klubu, a božićni ugođaj napravili su na vrijeme. Na snimkama koje je objavila na Instagram storyju pokazala je blagovaonicu, veliki dnevni boravak te velike ukrase. Bor ukrašen lampicama, golemi Djed Božićnjak i svjetlucavi ukrasi u svakom su kutu njihove kuće, a Georgina ništa nije prepustila slučaju.

Inače, Ronaldo i Georgina upoznali su se 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Gucci trgovini u Madridu gdje je dobila otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost. Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin koja je prošli mjesec napunila tri godine i koja je nogometaševo prvo biološko dijete.

Podsjetimo, Ronaldu su surogat-majke rodile prvo sina, a zatim i blizance, a sudeći po fotografijama na Instagramu, mlada Španjolka odlično se snašla u ulozi njihove majke.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene