Georgina Rodriguez podijelila je seksi fotografiju s jahte na koju nitko nije ostao ravnodušan.

Galerija


Georgina Rodriguez (27) razveselila je milijune obožavatelja na Instagramu svojom najnovijom, seksi objavom. 

Vezani članci Georgina Rodriguez Georgina se uvukla u haljinu koja je istaknula baš sve njezine adute, pa zavodljivim pozama raspametila i Ronaldove fanove Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Ronaldo se hvali lijepom Georginom i diže ju u nebesa, a ona u uskoj haljinici pokazuje sve svoje draži

"Nasukana sirena", napisala je zaručnica Cristiana Ronalda (36) uz crno-bijelu fotografiju. Georgina je pozirala na luksuznoj jahti ležeći na trbuhu na velikom krevetu i pritom je bila okrenuta leđima objektivu. 

U prvi plan došla je njezina bujna pozadina, a neki su se zapitali nosi li argentinska ljepotica uopće išta na slici, dok su neki sugerirali da se vidi da ima gornji dio badića. 

"Gospođo, jeste li vi uopće čovjek?", "Kakve ti slike snimaš. Ajme!", "Woow!", "Jako si zgodna", "Kakva jahta", neki su od komentara pratitelja. 

Inače, Georgina se nedavno pojavila na crvenom tepihu 74. filmskog festivala u Cannesu. Manekenka je odjenula kreaciju poznatog dizajnera Jean Paula Gaultiera koja je u prvi plan stavila njezine obline. Haljina sastavljena od kože i tkanine bordo boje prorezom je istaknula Georgininu desnu nogu, kao i njezin bujni dekolte, a čak se činilo da joj je na grudima preusko.

Rodriguez je kreaciju uskladila sa srebrnim sandalama, dijamantnim naušnicama i zaručničkim prstenom. Zanosna Argentinka zalizala je crnu kosu u rep i cijelo se vrijeme sretno smješkala fotografima dok je pozirala na crvenom tepihu.

Seve pjevala pred 20 tisuća ljudi pa nezgodno pala usred nastupa, brzo joj skočili u pomoć: "Malo sam natukla kičmu, ali vridilo je"

Bila je slatka buntovnica koju su svi obožavali, a danas uživa u opuštenim šetnjama bez viška rublja koje joj samo smeta