Ronaldo i njegov suigrač Daniele Rugani ljepotice su osvojili 2016. godine.

Galerija


Početkom srpnja 2018. godine saznalo se kako Cristiano Ronaldo napušta španjolski Real te prelazi u talijanski Juventus.

Vezani članci Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Ronaldo na poseban način obilježio veliki dan svoje Georgine, ne smeta mu ni što je zbog jednog detalja pao u drugi plan Ivana Rodriguez Ova dama sestra je bujne ljepotice za koju mnogi kažu da je jedna od najsretnijih žena na svijetu

No, ovo nije još jedna nogometna priča, jer glavne zvijezde ovdje su ipak djevojke, odnosno zaručnice Juventusovih nogometaša.

Ronaldo tako od 2016. godine ljubi zanosnu Georginu Rodriguez pred koju je navodno i kleknuo, a zajedno imaju i kći Alanu Martinu, dok se crnka brine i o troje djece koju su nogometašu prethodno rodile surogat majke.

No, tu je i 24-godišnji Juventusov igrač Daniele Rugani koji je u skladnoj vezi s TV voditeljicom Michelom Persico koju su Talijani proglasili "najljepšom ženom nogometaša u Italiji".

Plavokosa ljepotica od svog je izabranika starija 4 godine, na Instagramu ima gotovo 400 tisuća obožavatelja, a nema problema s pokazivanjem svog isklesanog tijela te provokativnim fotografijama.

Ljepotica je radila na brojnim sportskim emisijama, luda je za nogometom, a nogometaša je osvojila još 2016. godine.

Iako se lijepa Georgina također može pohvaliti zanosnim oblinama, Španjolka navodno ne može smisliti Michelu, jer joj je pošlo za rukom zasjeniti je.

Georgina ili Michela, ostavljamo vam da odlučite sami koja je ljepša. 

Godinama je na listama najljepših žena Hollywooda, no privatno se ne sređuje previše

Povrijeđeni glazbenik optužio bivšu da ga je varala s trenerom kojeg je on unajmio

Prije četiri mjeseca postali roditelji sinčića, a sada otkazali zaruke i vjenčanje