Ronaldo i njegov suigrač Daniele Rugani ljepotice su osvojili 2016. godine.

Galerija


Početkom srpnja 2018. godine saznalo se kako Cristiano Ronaldo napušta španjolski Real te prelazi u talijanski Juventus.

Vezani članci Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Za ovu ljepoticu nitko nije čuo dok nije osvojila njega, a sad ne skidaju ruke jedno s drugoga Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Preslatka "Juventusova obitelj": Cristiano Ronaldo pozirao s obitelji u posebnim outfitima

No, ovo nije još jedna nogometna priča, jer glavne zvijezde ovdje su ipak djevojke, odnosno zaručnice Juventusovih nogometaša.

Ronaldo tako od 2016. godine ljubi zanosnu Georginu Rodriguez pred koju je navodno i kleknuo, a zajedno imaju i kći Alanu Martinu, dok se crnka brine i o troje djece koju su nogometašu prethodno rodile surogat majke.

No, tu je i 24-godišnji Juventusov igrač Daniele Rugani koji je u skladnoj vezi s TV voditeljicom Michelom Persico koju su Talijani proglasili "najljepšom ženom nogometaša u Italiji".

Plavokosa ljepotica od svog je izabranika starija 4 godine, na Instagramu ima gotovo 400 tisuća obožavatelja, a nema problema s pokazivanjem svog isklesanog tijela te provokativnim fotografijama.

Ljepotica je radila na brojnim sportskim emisijama, luda je za nogometom, a nogometaša je osvojila još 2016. godine.

Iako se lijepa Georgina također može pohvaliti zanosnim oblinama, Španjolka navodno ne može smisliti Michelu, jer joj je pošlo za rukom zasjeniti je.

Georgina ili Michela, ostavljamo vam da odlučite sami koja je ljepša. 

Godinama je na listama najljepših žena Hollywooda, no privatno se ne sređuje previše

Povrijeđeni glazbenik optužio bivšu da ga je varala s trenerom kojeg je on unajmio

Prije četiri mjeseca postali roditelji sinčića, a sada otkazali zaruke i vjenčanje