Georgina Rodriguez istaknula je bujni dekolte i pokazala noge u haljini s prorezom koju je odjenula za dodjelu nagrada Globe Soccer Awards u Dubaiju kamo je stigla s Cristianom Ronaldom.

Galerija


Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo doživio je jedan od najvećih dana svoje nogometne karijere nakon što je na dodjeli nagrada Globe Soccer Awards u Dubaiju proglašen najboljim igračem stoljeća, no svojom ga je pojavom uspjela zasjeniti zaručnica Georgina Rodriguez.

Vezani članci Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo oborio rekord i ispisao povijest, nikome prije njega to nije uspjelo Ivana Rodriguez Ova dama sestra je bujne ljepotice za koju mnogi kažu da je jedna od najsretnijih žena na svijetu

Ona je za tu prigodu odjenula crvenu haljinu prekrivenu šljokicama, s dubokim dekolteom i prorezom koji su naglasili njezine atribute kojima ni Ronaldo nije mogao odoljeti. On je bio elegantan u sivom odijelu uz koje je iskombinirao crvenu kravatu u nijansi Georginine haljine.

"Savršena kombinacija", napisao je uz fotorgafiju koju je objavio na svom Instagramu na kojoj pozira s nagradom i lijepom Georginom u rukama.

 "Vi ste legende", "Jako ste seksi", "Golupčići", "Najljepši par na svijetu", "Kralj i kraljica" "Jednostavno ste najbolji", "Najbolji svih vremena", poručili su mu obožavatelji u komentarima.

"Volim te, ja sam se zaljubila": Prisjetili smo se najškakljivijih javnih izjava Nives o našem glumcu