Dok je Cristiano Ronaldo prošle nedjelje igrao s Portugalom protiv Nizozemske, na tribinama su ga bodrile dvije najdraže žene - djevojka Georgina Rodriguez i majka Maria Dolores dos Santos Aveiro.

Galerija


Ona je njegova najveća podrška.

Vezani članci Ronaldo i Georgina (Foto: AFP) Ronalda u Dubaiju zasjenila zaručnica koja je nekad prodavala odjeću bogatašima poput njega Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Ronaldo je napokon kleknuo pred Georginu? Ljepotica se pohvalila dijamantnim prstenom

I dok je Cristiano Ronaldo prošle nedjelje igrao s Portugalom protiv Nizozemske prvo finale A razine UEFA-ine Lige nacija, na tribinama su ga bodrile dvije najdraže žene - djevojka Georgina Rodriguez i majka Maria Dolores dos Santos Aveiro.

Kao i uvijek, svi pogledi bili su na mladoj manekenki koja se za to posebno potrudila, pa je uskočila u uski bijeli kombinezon koji je odisao elegancijom, a fantastično je i naglasio njezinu besprijekornu liniju. Radi se o dizajnerskom komadu koji stoji nešto manje od 500 funti, no kada si djevojka jednog od najpoznatijih nogometaša svijeta, ništa nije preskupo.

Španjolskoj ljepotici društvo je radio i osmogodišnji Cristiano Jr., najstarije od četvero djece slavnog nogometaša, kojeg mu je rodila surogat-majka. Jedino biološko dijete, kćerkicu Alanu, rodila mu je upravo Georgina 2017. godine.

I Ronaldo junior već je pokazao zavidne nogometne sposobnosti na tatu, a čitavo se vrijeme nije odvajao od bake koja ga je nježno grlila. S druge strane, Georgina i Maria na tribinama su vrijeme provodile odvojene, a za nogometaševu mamu već se godinama šuška kako mu niti jedna sinova djevojka nikada nije bila dovoljno dobro, pa tako ni bivša Irina Shayk, ni sadašnja, iako svi akteri mudro šute kad je riječ o tome.

"Prvi put smo se sreli u Guccijevu dućanu u kojem sam radila kao asistent prodaje. Bila je to ljubav na prvi pogled s obje strane", započela je Georgina nedavni intervju u kojem je pričala o svom odnosu s nogometašem. "Nekoliko dana kasnije vidjeli smo se na eventu drugog brenda i tad smo mogli razgovarati u opuštenijoj atmosferi, izvan mog radnog okruženja."

25-godišnjakinja je i iskreno priznala kako se najsretnije osjeća kod kuće, a ako se pitate kako izgleda njezin dan, otkrila je i to. "Budim djecu, slijede doručak i igranje s njima, zatim volim odspavati, pa otići u teretanu ili spa te završiti dan uz gledanje televizije s Ronaldom." Intervju je naslovljen "Moj život s Ronaldom: Dom je gdje je obitelj", a Georgina je zaključila: "Naša je kuća naše utočište, naš hram izgrađen s puno ljubavi."

Ovo je prva službena fotografija s tajnog vjenčanja slavnog ljepotana i njegove 10 godina mlađe djevojke