Nije bilo sreće

Tužan pogled s tribina predivne Ronaldove Georgine nakon poraza Portugala

Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Getty Images) Georgina Rodriguez (Foto: Getty Images) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Getty Images) +0 Georgina Rodriguez (Foto: Getty Images) Galerija

Utakmicu između Portugala i Urugvaja sinoć su na tribinama pratile brojne ljepotice, među kojima i Ronaldova djevojka Georgina Rodriguez.

Prekrasna djevojka Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez pratila je sinoćnju utakmicu portugalske i urugvajske reprezentacije s tribina, u društvu prijateljice i Cristiana Ronalda mlađeg.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Španjolska manekenka snimljena je u crvenom topu i trendi srebrnim naušnicama dok je napeto pratila utakmicu, u kojoj je njen dragi trebao imati jednu od važnijih uloga. Ipak, Urugvajci su se pokazali kao bolja momčad i rezultatom 2-1 poslala Portugal kući pa je Georgina kraj utakmice dočekala s tužnim pogledom.

Georgina Rodriguez (Foto: Getty Images) Georgina Rodriguez (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Georgina i Cristiano u vezi su od 2016. godine, a prošle godine rodila im se kćer Alana Martina, inače četvrto Cristianovo dijete. Georgina u društvu Cristiana Ronalda mlađeg, često prati i utakmice Real Madrida u Španjolskoj s kojim se odlično slaže. 

Georgina Rodriguez (Foto: Getty Images) Georgina Rodriguez (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene