popravit će vam dan

GLEDA SE PONOVNO Šaljiva snimka Georgea Michaela širi se internetom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Preminuli glazbenik George Michael bio je prvi gost "Comic Reliefe" showa. Snimka prikazuje njegovu rijetko viđenu stranu.

Golema tuga za legendarnim Georgeom Michaelom ne jenjava. Preslušavaju se njegove pjesme, pregledavaju spotovi i pokušava pronaći utjeha zbog preranog gubitka voljenog glazbenika

Pogledaj i ovo George Michael Razvratnički život Nepoznati detalji o životu pokojnog glazbenika zgrozili javnost: ''Plaćao je za seks, drogu je u porukama zvao šampanjac''

U moru snimki koje se mogu pronaći na internetu je i ona u kojoj pjevač gostuje kod Jamesa Cordona. Zanimljivo je i to da je Michael 2011. godine bio prvi gost slavnog voditelja u zabavnom skeču "Comic Relief" koji je danas prototip popularnog Carpool Karaoke showa.

Osim što su karaoke s Cordenom gotovo uvijek pri vrhu gledanosti na YouTubeu, odnedavno su karaoke postale i sastavni dio talk showa slavnog američkog voditelja.

Ova snimka nakon smrti počela se širiti društvenim mrežama. Urnebesan video prikazuje rijetko viđenu stranu pjevača koji nas je zauvijek napustio u 54. godini života.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene