George i Amal Clooney jedan su od najljepših holivudskih parova.

Galerija


Slavni holivudski parovi često zajedno kroče crvenim tepisima.

Vezani članci George i Amal Clooney Vjerovalo se da je Clooney veliki prijatelj Harryja i Meghan, ali sad je on sam otkrio pravu istinu George i Amal Clooney Spašavaju englesko kazalište i osvajaju simpatije, a njihovi američki susjedi ih preziru

Naravno, u takvim su prilikama svi vrlo dotjerani, otmjeni i u ekstravagantnim modnim kreacijama, no kada se svjetla reflektora pogase, često ih se može uhvatiti nespremne. 

Paparazzi ih snime u ležernim izdanjima, majicama punima mrlja ili bez šminke. No jedan holivudski par baš se nikada nije našao u toj situaciji. 

Amal i George Clooney slove za jedan od najotmjenijih parova svijeta slavnih. Slavni šarmer i lijepa pravnica za ljudska prava upoznali su se preko zajedničkih prijatelja 2013. godine, a već 2014. otišli su na zajedničko putovanje oko svijeta pa su tako posjetili Sejšele, Tanzaniju, i dijelove Azije, a javnost je saznala da zakleti holivudski neženja Clooney u Amal vidi ozbiljnu kandidatkinju za brak. 

U rujnu iste godine – šuškanja su se potvrdila. George je zaprosio Amal zelenim smaragdnim prstenom, a samo nekoliko tjedana nakon zaruka par se vjenčao u Italiji, gdje danas i žive. 

Tri godine nakon vjenčanja, 2017., par je neobavezno prijateljima spomenuo da očekuju blizance. Vijest se munjevitom brzinom proširila svijetom, a djeca su rođena u lipnju iste godine. 

Kako je Clooney bio dugogodišnji samotnjak i serijski zavodnik koji se panično bojao braka, svijet nije mogao vjerovati promjeni stava ovog slavnog glumca. No do danas Amal i George ostaju jedan od najstabilnijih i najsretnijih parova Hollywooda, a njihovu braku zavide mnogi. 

Najviše vremena vole provoditi na jezeru Como u Italiji, gdje posjeduju ogromnu luksuznu vilu, a svoje blizance, kćer i sina, odgajaju daleko od očiju javnosti.

Sada je par viđen kako izlazi iz svoje kuće i penje se na maleni gliser, a mnogi su vidjevši fotografije primijetili kako Amal i George uvijek izgledaju besprijekorno. Štikle, frizura, odijela i elegancija na visokoj razini zaštitni su znak ovog para. 

Za razliku od mnogih drugih, čini se da Clooneyjevi žive i dišu glamur svke sekunde svoga života. 

Nekoć raspjevani klinac i miljenik tinejdžerica, a danas frajer nevjerojatnih mišića za kojima žene venu

VIDEO: Stipe Miočić žestokim nokautom vratio pojas UFC prvaka i možda poslao Cormiera u povijest!