Holivudski glumac George Clooney još se davne 1993. godine zakleo da više nikada neće pred oltar.

Galerija


Holivudski par u braku je 4 godine.

Vezani članci George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Šuškalo se da on ima vanbračno dijete i da se rastaju, a sada im stižu još jedni blizanci? George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Miljenik žena pohvalio se talentiranim blizancima: Tvrdi da sa samo dvije godine znaju nešto što ni on ne zna!

Slavni holivudski glumac George Clooney još se davne 1993. godine zakleo kako više nikada neće stati pred oltar. Te se godine rastao od supruge Talije Balsam nakon 4 godine braka, a nakon nje, u njegovom su se zagrljaju izmjenjivale razne ljepotice, no niti jedna ga nije uspjela odvesti pred oltar.

Ipak, kada je u njegovu vilu na talijanskom jezeru Como stigla uspješna odvjetnica Amal Alamuddin, George se predomislio. Kako je sam nekoliko puta istaknuo, u lijepu i uspješnu odvjetnicu zaljubio se na prvi pogled, no u početku je mislio kako kod nje nema šanse. Trud se isplatio, a Amal mu je 2014. godine postala supruga.

Par je u ljeto 2017. godine dobio blizance Ellu i Alexandera, a za njihov se brak priča kako je jedan od najstabilnijih ispod holivudskih brda. Ipak, u posljednje se vrijeme šuška kako je na pomolu razvod. Prvi je priču objavio tračerski portal Radar Online koji tvrde kako je Amal s djecom otišla u novi obiteljski dom na Sardiniju, i to nakon burne svađe sa suprugom.

Iako je par trebao tamo provesti lijepe zajedničke trenutke, Amal je na odmor otišla sama. Ipak, glumac je odmah demantirao glasine te ih je kratko nazvao izmišljotinama. Inače, bogatstvo para procjenjuje se na 400 milijuna funti.

"On je osoba kojoj se vidim i osoba čiji me osmijeh svaki put iznova rastopi. Ljubavi, ono što sam našla u tebi je velika ljubav za koju sam se uvijek nadala da postoji. Gledanje tebe s našom djecom jest najveća radost u mom životu", u prosincu je javno rekla Amal svom suprugu, a istaknula je i kako je džentlmen u svakoj prilici, što je danas prava rijetkost.

No uvijek postoje oni kojima smeta tuđa sreća. 

Ljubavnici o kojima se ovih dana puno priča na tajnoj večeri: Šaputali, zaljubljeno se gledali i dodirivali

Lovren oduševio fotografijom i priznanjem: ''Volimo se ja i on posvađati, ali i volimo se neizmjerno''

Ovaj nakovrčani klinac prošle je godine oženio jednu od najljepših žena svijeta, 10 godina stariju od sebe