Zgodna odvjetnica navodno je trudna 14 tjedana, a George jedva čeka postati otac. Boje se komplikacija pa ne žele s vijesti izlaziti u javnost.


George Clooney uskoro bi mogao postati otac. Iako svjetski mediji već odavno priželjkuju tako sretne vijesti, one bi ovaj put mogle zaista biti točne. OK!Magazine piše kako je lijepa Amal trudna 14 tjedana.

Novi član obitelji stigao: 'Čestitamo obitelji Clooney'

Vezani članci Goran Višnjić u seriji \ Goran Višnjić 12 godina nakon završetka snimanja "Hitne službe" potvrdio vijest koja je obradovala fanove serije George Clooney Obožavani glumac jedva je provirio van iz kuće cijelu godinu, a otkrio je i točan razlog svoje velike brige

Šuškanja o njenoj trudnoći krenula su još na premijeri filma 'Our Brand is Crisis'. Naime, na premijeri Amal nije uopće konzumirala alkoholna pića. Budući da se boje komplikacija, Amal i George ne žele još sa sretnom vijesti izlaziti u javnost.

George Clooney ne srami se svoje nježne strane

Clooney navodno jako pazi na svoju suprugu te provjerava je li dovoljno jela, a čak joj i naručuje dostave da bi bio siguran da je dovoljno pojela. Izvor je za magazin otkrio da George jedva čeka dijete te da se nada dječaku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook