velebno zdanje

Clooneyevi grade poseban WC za osoblje koje im pazi na kuću kako bi se zaštitili od virusa

George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) +0 George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Galerija

George i Amal Clooney vilu vrijednu više od 14 milijuna dolara kupili su odmah nakon vjenčanja, a sada grade posebnu kućicu za osoblje koje im pazi na imanje.

Kako bi bili sigurni da su potpuno zaštićeni od koronavirusa, slavni ljepotan George Clooney i njegova supruga Amal dosjetili su se kako da im osoblje i dalje u svemu pomaže, ali i drži se dalje od njih.

Pogledaj i ovo Amal Clooney Kao opčinjen! Nikad ljepša dobro poznata odvjetnica zasjenila je nekad najpoželjnijeg frajera, pogledajte kako on pazi na nju i treperi pokraj nje!

Slavni par je odlučio pored svoje kuće vrijedne više od 14 milijuna dolara sagraditi kućicu s posebnim toaletima i kuhinjom zbog sigurnosnih razloga. Kućicu će koristiti osoblje koje im se brine o kući.

Planove im je nakratko poremetila zaštita tog područja jer ne smiju graditi na mjestu gdje su zaštićene biljke. Par je velebno zdanje u Velikoj Britaniji kupio odmah nakon vjenčanja, a ondje provode dosta vremena.

Njihovu kuću je početkom ove godine pogodila poplava, no veće štete srećom nije bilo.

Vila izgrađena u 17. stoljeću nalazi se na otoku rijeke Temze, a imanje Georgea i Amal Clooney već je bilo pogođeno poplavom 2016. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene