George i Amal Clooney vilu vrijednu više od 14 milijuna dolara kupili su odmah nakon vjenčanja, a sada grade posebnu kućicu za osoblje koje im pazi na imanje.

Galerija


Kako bi bili sigurni da su potpuno zaštićeni od koronavirusa, slavni ljepotan George Clooney i njegova supruga Amal dosjetili su se kako da im osoblje i dalje u svemu pomaže, ali i drži se dalje od njih.

Vezani članci George i Amal Clooney Vjerovalo se da je Clooney veliki prijatelj Harryja i Meghan, ali sad je on sam otkrio pravu istinu George i Amal Clooney Spašavaju englesko kazalište i osvajaju simpatije, a njihovi američki susjedi ih preziru

Slavni par je odlučio pored svoje kuće vrijedne više od 14 milijuna dolara sagraditi kućicu s posebnim toaletima i kuhinjom zbog sigurnosnih razloga. Kućicu će koristiti osoblje koje im se brine o kući.

Planove im je nakratko poremetila zaštita tog područja jer ne smiju graditi na mjestu gdje su zaštićene biljke. Par je velebno zdanje u Velikoj Britaniji kupio odmah nakon vjenčanja, a ondje provode dosta vremena.

Njihovu kuću je početkom ove godine pogodila poplava, no veće štete srećom nije bilo.

Vila izgrađena u 17. stoljeću nalazi se na otoku rijeke Temze, a imanje Georgea i Amal Clooney već je bilo pogođeno poplavom 2016. godine.

Bili su u vezi samo mjesec dana, ali sve su demantirali jer im romansa nije uspjela