George Clooney je 2018. godine zamalo poginuo u prometnoj nesreći, koje se prisjetio u svojem novom intervjuu.

Galerija George Clooney George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney (Foto: Profimedia) +26 George i Amal Clooney

Slavni holivudski glumac i miljenik žena George Clooney (60) prije tri godine zamalo je poginuo dok je snimao film u Italiji.

Vezani članci George Clooney, Amal Clooney Nekad najpoželjniji neženja ne može se nadiviti ljepoti svoje supruge, gutao ju je očima dok su svi gledali samo u njezin trbuh! Brad Pitt i George Clooney - 7 Zvjezdana prijateljstva, saznajte tko je nerazdvojan već više od 20 godina?

Trenutka kada je mislio da će umrijeti prisjetio se u velikom intervjuu za The Sunday Times.

George je 2018. godine završio u bolnici nakon što ga je udario auto dok je u Sardiniji snimao scenu na motociklu za film "Kvaka 22".

Nesreća se dogodila kada je Mercedes naglo skrenuo pred njim i odbacio Clooneyja s motora. Vozač je odmah pozvao policiju i hitnu, a dok je ležao na tlu, George je primijetio da su se oko njega okupili ljudi koji ga snimaju mobitelima.

"Samo sam čekao kada ću se isključiti. Sada sam dobro", rekao je prisjećajući se nesreće.

"Kada ste javna osoba, ono što shvatite dok ležite na tlu i mislite kako su to zadnje minute vašeg života jest da je to za neke ljude samo zabava koju će objaviti na Facebooku", dodao je George, koji je ove godine proslavio okrugli 60. rođendan.

"Grozno je napuniti 60. Ali bolje je od smrti", komentirao je pa se prisjetio i kako je za rođendan rekao supruzi da kucne o drvo jer je zdrav.

Podsjetimo, nekad najpoželjniji neženja je od 2014. godine u braku sa 17 godina mlađom odvjetnicom za ljudska prava Amal, a par je 2017. godine dobio blizance Ellu i Alexandera, koje skrivaju od javnosti.

Ne odvaja se od djevojke mlađe 46 godina, a ljubav joj je izrazio i čudnovatim poklonom za koji je izdvojio pozamašnu svotu! Roberto Cavalli, Lina Nilson Roberto Cavalli i Sandra Nilsson - 1 Roberto Cavalli i Lina Nilson - 2 +21 Roberto Cavalli i Lina Nilson - 1

Violeta iz Boljeg života napravila pomutnju u Turskoj, nije bilo teško primijetiti da je nešto zaboravila obući Lidija Vukićević - 1 Lidija Vukićević - 2 Lidija Vukićević - 3 +26 Lidija Vukićević

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju