Prate svaki korak

Clooney usporedio Meghan s tragično preminulom princezom: ''Progone ju baš kao i nju, znamo kako je završilo''

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) George Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Amal Cloooney, George Clooney (Foto: Getty Images) George Clooney (Foto: AFP) +0 Princeza Diana (Foto: Profimedia) Galerija

Nije tajna da su George i Amal Clooney bliski prijatelji princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle, koja je u 7. mjesecu trudnoće.

Holivudski glumac frustriran je načinom na koji mediji tretiraju Meghan Markle.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Kralj je kralj... Meghan Markle i princ Harry dijele slavne prijatelje s kraljevskom obitelji, a evo zašto oni nikako neće birati strane u njihovu sukobu!

Nije tajna da su George i Amal Clooney bliski prijatelji princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle, koja je u 7. mjesecu trudnoće. Otkad je bivša američka glumica stigla u Veliku Britaniju, o njoj se ne prestaje pisati, a paparazzi ju slijede u stopu.

Upravo to brine slavnog glumca koji ju je u nedavnom intervjuu usporedio s princezom Dianom, s kojom je bila slična situacija kada su u pitanju novinari, a na kraju su ju oni i koštali života.

"Meghan je u sedmom mjesecu trudnoće, a mediji i fotografi prate svaki njezin korak. Progone je na isti način na koji su progonili princezu Dianu. Vidjeli smo kako je to završilo", komentirao je glumac.

Podsjetimo, princeza Diana poginula je u Parizu davne 1997. godine u prometnoj nesreći nakon što su nju i njezina ljubavnika Dodija Al-Fayeda proganjali paparazzi kako bi ih fotografirali.

"Šokiralo me kad sam čuo da su mediji javno objavili njezino privatno pismo ocu. To je krajnje neodgovorno", rekao je dalje Clooney, mislići pritom na pismo koje  je vojvotkinja poslala ocu nedugo nakon vjenčanja, a on ga je ustupio britanskom The Daily Mailu.

Pismo je objavljeno samo nekoliko dana nakon što je petero Meghaninih najbližih prijatelja za People anonimno otkrilo da je vojvotkinja od Sussexa "izložena lažima, neistinama i sveopćem maltretiranju".

Rekli su i da su jako zabrinuti zbog stresa i negativne pozornosti kojima je Meghan izložena. "Nije u redu bilo koga izlagati takvoj emocionalnoj traumi, osobito kada je ta osoba u visokoj trudnoći."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Piers Morgan (@thepiersmorgan) on

"Kad je Meghan srela Harryja, ona nije bila poput Diane naivna 19-godišnja djevica. Bila je 35-godišnja razvedena glumica s uspješnom karijerom i znala je točno što radi. Također, Diana je nekada bila najveća svjetska zvijezda, Meghan nije ni među tri najveće zvijezde Kensingtonske palače. Žao mi je, George, ali Meghan nije Diana i nisu mediji razlog zašto je se omalovažava. To je njezina vlastita obitelj koju je napustila zbog slavnih osoba poput tebe. No je li George pravi prijatelj ili još jedna slavna osoba kojom Meghan manipulira", istaknuo je novinar Piers Morgan u članku za The Daily Mail koji je poznat i kao jedna od najvećih kritičara vojvotkinje.

Clooney i njegova supruga, odvjetnica Amal, u svibnju 2018. godine bili su jedni od uzvanika kraljevskog vjenčanja, a navodno su Amal i Meghan postale i vrlo bliske prijateljice.

Vojvotkinja od Sussexa trebala bi roditi svoje prvo dijete na proljeće, točnije krajem travnja. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor (Foto: Twitter) +0 Jadranka Kosor (Foto: Twitter) Celebrity Jadranka Kosor objavila novu fotografiju iz prošlosti i pokazala noge: ''Kao Sophia Loren!"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram) Severina (Foto: Danilo Pavlović) Severina (Foto: Danilo Pavlović) +5 Severina (Foto: Instagram) Celebrity Otkrila tajnu: Evo što je Severina odgovorila kad su je pitali kako održava vatru u braku

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Conor McGregor (Foto: Profimedia) Conor McGregor (Foto: Getty Images) Conor McGregor i Dee Devlin (Foto: AFP) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) +4 Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Celebrity Možda ga ne podnosite, no kad skine majicu, svi su pogledi na njegovu tijelu i tetovažama

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Getty Images) Irina Shayk (Foto: Getty Images) Irina Shayk (Foto: Getty Images) Bradley Cooper (Foto: Getty Images) +5 Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Celebrity Stigla je u odijelu kao i njezin slavni partner, samo što ona ispod sakoa nije nosila baš ništa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene