Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavni glumac George Clooney ne srami se svoje blage strane, a sada se pobrinuo da svi znaju za to.


George i Amal Clooney odlučili su svoju obitelj proširiti za još jednog člana te su prije nekoliko dana udomili 4 godine starog psa imena Millie koji će od sada čuvati kuću Clooneyjevih.

 

ADOPTED! Millie was adopted by George Clooney and his wife Amal!! Millie, a bassett hound, now has a new brother named Louie who is also a rescue! Congratulations and thank you for adopting!!

Posted by San Gabriel Valley Humane Society on Wednesday, October 28, 2015

No, ovo nije prvi put da je Clooney udomio životinju i tu svoju mekanu stranu nikada nije skrivao.

Vezani članci George Clooney Nekad je bio svjetski zavodnik broj jedan, a onda je upoznao odvjetnicu za koju je odmah znao da će mu biti žena George i Amal Clooney Nekad najpoželjniji neženja otkrio nepoznate detalje o prosidbi svoje lijepe supruge, nije baš sve prošlo kako je očekivao

U svojoj je novoj knjizi 'My Old Dog: Rescued Pets With Remarkable Second Acts' progovorio o tome kako je udomio svog sada 10 godina starog koker španijela Einsteina.

Einstein je imao pet godina kada ga je slavni glumac udomio te ga spasio od toga da ostane lutalica. Iako se češće udomljavaju štenci, George je želio starijeg psa kako ga ne bi trebao učiti odlascima na wc, ali i kako bi pas već ima neki izgrađeni karakter.

Novi član obitelji stigao: 'Čestitamo obitelji Clooney'

'Odmah se uklopio i imao je odličan karakter koji mi se na prvu svidio. Dob mi nije bila bitna', rekao je Clooney.

Budući da je glumac često putovao, na sva putovanja vodio je i svog psa koji mu je postao pravi prijatelj. Kako George kaže, čak su razvili isti ukus prema hrani.

'Oboje volim talijansku hranu', kaže.

U svojoj knjizi George je pozirao s kujicom Lizom koja je uginula ove godine u dobi od 17 godina.
'Privilegija je biti dio života bića koje te tako bezuvjetno voli', napisao je. Osim psa, prije nekoliko je godina odlučio udomiti i svinjicu Maxa koja je uginula u dobi od 18 godina 2006. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook