zaljubljen kao prvog dana

Nekad najpoželjniji neženja ne može se nadiviti ljepoti svoje supruge, gutao ju je očima dok su svi gledali samo u njezin trbuh!

Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal Clooney (Foto: Profimedia) profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal Clooney (FOTO: Getty) Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal Clooney s blizancima (Foto: Profimedia) +2 Amal i George Clooney (Foto: AFP) Galerija

George i Amal Clooney u braku su od 2014. godine i zajedno imaju četverogodišnje blizance, no još izgledaju zaljubljeno kao prvog dana, a šuška se i da je ona ponovno trudna.

Glumac George Clooney (60) pojavio se na filmskom festivalu u Londonu u pratnji 17 godina mlađe supruge Amal, koja je svojim izdanjem zasjenila sve prisutne.

Pogledaj i ovo Amal Clooney Kao opčinjen! Nikad ljepša dobro poznata odvjetnica zasjenila je nekad najpoželjnijeg frajera, pogledajte kako on pazi na nju i treperi pokraj nje!

Prekrasna odvjetnica za ljudska prava zablistala je u glamouroznoj bijeloj haljini s dugačkim šlepom, zbog kojeg se na crvenom tepihu našla u malim problemima i zamalo pala, no George je nije ispuštao iz ruke.

Nekad najpoželjniji neženja suprugu je cijelo vrijeme gledao s divljenjem i očito je da je u nju još zaljubljen kao i prvog dana, a nije mu smetalo ni što je ukrala pažnju s njega, iako je on trebao biti zvijezda večeri jer je na festivalu predstavio svoj novi film "The Tender Bar".

A dok ju je George gutao očima, ostali su se fokusirali na njezin trbuh jer su se ovo ljeto pojavile glasine o tome da je ponovno trudna i da opet čeka blizance.

"Šuška se da će ponovno dobiti blizance. Amal je navodno trudna već više od tri mjeseca, uskoro će biti jasno da više trudnoću ne može skrivati", rekao je za OK izvor blizak paru krajem srpnja. Sretni par je vijesti već navodno podijelio sa svojim prijateljima te su novosti proslavili uz intimnu večeru s najužim krugom.

Ipak, ispod uske bijele haljine nije se nazirao trudnički trbuh, no Amal je pažljivo odabrala model s naborima u struku, koji su ga mogli i prekriti.

Podsjetimo, njih dvoje zaručili su se 2014., a iste su godine i stali pred oltar. Par je 2017. godine dobio blizance Ellu i Alexandera, koje skrivaju od javnosti, a i općenito se trude svoj privatni život zadržati za sebe. Prije nego što je upoznao Amal, Clooney je dugo godina bio zakleti neženja, a povezivali su ga s brojnim ljepoticama, od Renee Zellweger pa sve do Elisabette Canalis.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 5 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Emotivni Grašo javio se na Instagramu prvi put nakon vijesti o vezi s Hanom Huljić: "Podrhtavalo je tlo od ljepote i ljubavi"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Boban (Foto: IN Magazin) +0 Leonarda Boban (Foto: Instagram) Celebrity Leonarda prvi put progovorila o razvodu od Zvonimira Bobana nakon 28 godina braka, dugo je šutjela!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene