Tek su mu 54!

Što je stariji to je bolji: 7 scena od kojih su nam klecala koljena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako ga najbolje pamtimo baš kao jednog od najvećih holivudskih zavodnika, u privatnom životu osvojila ga je jedna, posebna žena.

Holivudski ljepotan i miljenik žena diljem svijeta, George Clooney, prije par dana proslavio je 54. rođendan! Mnogi se slažu kako je slavni glumac kao vino – što je stariji, to je bolji! George se skrasio tek prošle godine, kada je uplovio u bračnu luku s predivnom suprugom Amal.

Pogledaj i ovo Amal Clooney Kao opčinjen! Nikad ljepša dobro poznata odvjetnica zasjenila je nekad najpoželjnijeg frajera, pogledajte kako on pazi na nju i treperi pokraj nje!

Par kojeg NE smijete uznemiravati - slijedi kazna od 500 eura!

Georgeove obožavateljice složit će se kako je tijekom cijele karijere bio jedan od najseksi holivudskih frajera i sigurno će se sjetiti nekoliko uloga kojima im se urezao u pamćenje.

Povodom njegovog rođendana, donosimo pregled najseksi Clooneyjevih uloga! Odbrojavanje počinje:

7. Guverner Mike Morris – 'The Ides of March'

Clooneyjev seksipil možda najviše dolazi do izražaja kada igra klasične gadove, odnosno 'tamne' likove kakav je bio kao beskompromisni političar Mike Morris koji tijekom uspona na vlast ne preže ni od čega.

6. Ryan Bingham – 'Up In the Air'

Scena koja otvara film puna je kemije među likovima, koji su se netom upoznali i odmah se 'bacili' na zavođenje kroz zanimljiv i smiješan razgovor u kojem Georgeova privlačnost izbija u prvi plan.

Amal i George: Umjesto dječje sobe u novom domu uredili DRUGU sobu

5. Batman – 'Batman and Robin'

Mnoge žene složit će se kako je upravo Clooney bio najseksi Batman u svim dosadašnjim filmovima, bez obzira na oklop koji ga je skrivao. Dapače, oklop ga čini još više privlačnim!

4. Danny Ocean – 'Ocean's 11'

Danny Ocean, 'vođa' hrpe frajera koji se spremaju opljačkati kockarnicu, preseksi je jer nad svima njima ima neosporan autoritet. Naravno, dobar, markantan izgled uopće nije upitan.

3. Kris Kelvin – 'Solaris'

'Solaris' se nije baš proslavio u kinima diljem svijeta, no žene film vjerojatno pamte po golom torzu seksi psihologa Krisa Kelvina, koji istražuje neobjašnjivo ponašanje znanstvenika na svemirskoj postaji u blizini planeta Solaris.

Uzela je stvar u svoje ruke - On pod hitno mora smršaviti

2. Jack Foley – 'Out Of Sight'

Vruću scenu s J.Lo vjerojatno najbolje pamtite iz ovog filma. George i Jen u klinču bili su apsolutni hit 1998. Godine, kada je film izašao. Zadovoljni su bili i muškarci, s obzirom na zgodnu Jennifer, a bome i žene zbog zločestog Georgea.

1. George Clooney – u odijelu na crvenom tepihu

Najseksi izdanje Georgea Clooneyja svako je njegovo pojavljivanje na crvenom tepihu u odijelu. Nije potrebno puno da bi ženama diljem svijeta zagorio ručak – George u smokingu na crvenom tepihu uvijek je pojava, a ženama oči svaki put rastu kad se George pojavljuje na fancy eventima. Doduše, sada dolazi u paru s lijepom suprugom Amal, ali to ne znači da žene i dalje ne mogu uživati u pravom, seksi holivudskom gospodinu. ;)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene