Skoro se rasplakao

I Matt Damon potvrdio: George Clooney postaje otac!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon niza spekulacija, magazin People dobio je više potvrda da je Amal trudna.

Potvrđeno je! George Clooney postaje otac u 55. godini života. Magazin People potvrdio je iz više izvora kako slavni glumac i njegova supruga Amal čekaju blizance, nakon više tjedana spekulacija. Prema riječima izvora, Amal je svima u obitelji otkrila lijepu vijest, a par je jako sretan.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Ukrao show' OBOŽAVAJU GA SVI Clooney sa suprugom posjetio Papu Franju!

 

Sretnu vijest potvrdio je i obiteljski prijatelj Matt Damon. Rekao je da je tako oduševljen sretnom viješću da je počeo skoro počeo plakati kad mu je Clooney rekao sretnu vijest.

Damon je kazao za Entertainment Tonight Canada da mu je Clooney (55) kazao novost dok su snimali film i da je tada njegova supruga Amal Clooney, 39, bila oko osam tjedana trudna. "Rekao sam: Jesi lud? Nemoj nikome reći, nemoj nikome reći. Zar ne znaš pravilo o 12 tjedana?", rekao je Damon, dodajući uz smijeh: "Naravno da nije".

Osim toga, voditeljica showa The Talk, Julie Chen, izjavila je da Beyonce nije jedina koja će dobiti blizance, već to čeka i slavnog glumca. Izjavila je da joj je to Clooney sam potvrdio.

Glasnogovornik Georgea Clooneyja nije potvrdio vijest, no People je poprilično vjerodostojan magazin pa ne bi objavljivali tako veliku vijest bez jakih potrvda. Par se, da podsjetimo, vjenčao 2014. godine u Veneciji pred prijateljima kao što su Matt Damon, Cindy Crawford, Emily Blunt i Bono.

Otad par sretno živi, balansirajući život između uspješnih karijera i različitih lokacija na kojima žive. Iako je bio zakleti neženja, Clooney je pred lijepom Amal posustao. A odlučio se, čini se, i na očinstvo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene