A to ne čini često

Koga zaista ljubi Clooney? I sam je progovorio!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izgleda kako glumac George Clooney nije takav playboy kakvog ga prikazuju mediji. Na napise koji se u posljednje vrijeme pojavljuju po medijima o njegovim navodnim romantičnim izletima s poznatim imenima slavni glumac odgovara - sve je izmišljeno.

'Tri različite priče u tri tjedna. Morao bih biti atleta za takvo što', izjavio je 52-godišnji George Clooney za magazin People demantirajući tako navode da je bio u ljubavnim avanturama s Katie Holmes, Monikom Jakišić i Amal Alamuddin.

Prava je istina kako glumac uživa u statusu samca otkako je u srpnju ove godine prekinuo dvogodišnju vezu sa Stacy Keibler. No, mediji ga očito, pod svaku cijenu, žele vidjeti u novoj romansi.

Tako su ga odmah nakon prekida doveli u vezu s hrvatskom glumicom u Hollywoodu i njegovom dugogodišnjom prijateljicom, Monikom Jakišić.

Pogledaj i ovo showbuzz Skoro se rasplakao I Matt Damon potvrdio: George Clooney postaje otac!

>> Tko bi pobrojao sve Clooneyjeve žene? Ovo su njegove najveće ljepotice!

Nakon toga pojavile su se glasine kako je za novu ljubav izabrao Katie Holmes.

A najnoviji trač je da George ljubi britansku odvjetnicu Amal Alamuddin. Oglasio se i njegov glasnogovornik.

'George želi da prestane ta stvar sa Monikom', izjavio je Stan Rosenfield za magazin People. 'Želi da se Katie ostavi na miru, kao i da se Amal omogući da radi svoj posao i brine o klijentima, a ne da se mora opravdavati oko veze s Georgeom s kojim je bila na večeri u restoranu na kojoj je prisustvovalo još četvero ljudi', dodao je Stan.

'Pitao sam Georgea jesu li ovi tračevi istiniti. Odgovorio mi je kako nikad ne komentira svoj privatni život no u interesu zaustavljanja medijskih napada na ove tri žene odlučio je kako ipak treba nešto reći', otkrio je Stan za People.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene