George Clooney dokazao je kako se odlično slaže s punicom Bariom Alamuddin, majkom svoje supruge Amal.

Galerija


Gospođa izgleda fantastično!

Vezani članci Nadia Cvitanović i Milan Štrljić (Foto: PR) Miljenica publike otkrila koja joj je fotografija sa snimanja hit-serije "Na granici" najdraža Elizabeta Brodić (Foto: Instagram) Junakinja hit-serije ima poruku za sve udvarače: "Nemojte, imam dečka, nećete ništa postići!"

Dok se njegovi filmske kolege naslikavaju po Cannesu, bivši holivudski zavodnik George Clooney trenutačno se nalazi u Londonu, gdje promovira seriju "Catch-22" u kojoj glumi, ali ima i ulogu izvršnog producenta.

Radi se o prvoj seriji nakon slavne "Hitne službe", u kojoj glumi taj 58-godišnji glumac.

Premijera serije održana u londonskom kinu Vue Westfield, a osim lijepe i elegantne supruge Amal, Georgea je došla podržati i punica Baria Alamuddin, koja je svojom pojavom uspjela zasjeniti slavni par.

Majka uspješne odvjetnice za tu se prigodu odlučila za tirkiznu kreaciju te raskošni nakit, ali i nešto jaču šminku na očima, dok je njezina kći blistala u prelijepoj haljini Ralph & Russo, u kojoj je još jednom dokazala da je prava modna ikona.

I dok je bračni par Clooney izgledao kao da im je dosadilo pozirati pred paparazzima, gospođa Alamuddin izgledala je vrlo sretno i zadovoljno te je veselo i strpljivo pozirala pred fotoobjektivima.

Internet danas gori od komentara kako Baria izgleda doista fantastično, pa nam je sada jasnije od koga je Amal pokupila kvalitetne gene.

Iako se u početku šuškalo kako je bračni par Alamuddin bio protiv veze svoje kćeri sa slavnim holivudskim glumcem, čini se da su to bile samo glasine jer ovo nije prvi put da je Baria bila pratnja zetu na nekoj svečanoj premijeri.

Manekenki u Cannesu ispala bradavica, a tek onda je uslijedio šok - fotografima pokazala srednji prst