George Clooney pokazao novi imidž.

Galerija


Jedan od naslavnijih holivudskih glumaca i miljenik žena diljem svijeta, 58-godišnji šarmer George Clooney ovih je dana snimljen u izdanju u kakvom ga nismo navikli vidjeti.

Vezani članci Mladost ludost Mislili su da su strašne face, ali s vremenskim odmakom shvaćaju da su živjeli u iluziji Božo Vrećo (Foto: Instagram) Prepoznajete li ga? Karizmatični glazbenik otkrio kako je izgledao prije 9 godina

Naime, čini se kako je George odlučio promijeniti imidž i pustiti gustu bradu koja mu prekriva lice i iza koje je gotovo neprepoznatljiv te izgleda nekoliko godina starije. U takvom ležernom izdanju odradio je poslovne sastanke u New Yorku, a njega i suprugu Amal je ispred njihova njujorškog stana čekao crni SUV.

Glumac se poslovnim obavezama vratio nakon što je proslavio petu godišnjicu braka s lijepom odvjetnicom Amal Clooney, koja je uspjela ukrotiti tog, sve do prije nekoliko godina, vječnog neženju. Par je godišnjicu proslavio u jednom njuroškom restoranu, a društvo su im pravili umirovljena manekenka Cindy Crawford i njezin suprug Rande Gerber.

"George i Amal su bili sjajno raspoloženi, slavili su petu godišnjicu braka s Randeom i Cindy. Uživali su u večeri nekoliko sati", izjavio je izvor koji se iste večeri našao u restoranu.

Georgeov poslovni raspored je u posljednje vrijeme itekako popunjen. U Madridu je snimao novu reklamu za kavu zajedno s glumicom Brie Larson, a radi i na snimanju nekoliko novih filmova kao producent.

Njegova je obitelj jedna od najmoćnijih u Hollywoodu, no jedan krivi korak i uspio je ostati bez svega