Ali dobro mu stoji

Proslavio godišnjicu pa se zapustio: Izdanje omiljenog šarmera koje ga je postaralo nekoliko godina

George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal i George Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney i Brad Pitt (Foto: Getty Images) George Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney (Foto: Profimedia) +0 George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Galerija

George Clooney pokazao novi imidž.

Jedan od naslavnijih holivudskih glumaca i miljenik žena diljem svijeta, 58-godišnji šarmer George Clooney ovih je dana snimljen u izdanju u kakvom ga nismo navikli vidjeti.

Pogledaj i ovo Holivudska krema Od Europe do Amerike Holivudska krema pred kamerama IN Magazina: 15 godina najekskluzivnijih trenutaka!

Naime, čini se kako je George odlučio promijeniti imidž i pustiti gustu bradu koja mu prekriva lice i iza koje je gotovo neprepoznatljiv te izgleda nekoliko godina starije. U takvom ležernom izdanju odradio je poslovne sastanke u New Yorku, a njega i suprugu Amal je ispred njihova njujorškog stana čekao crni SUV.

Glumac se poslovnim obavezama vratio nakon što je proslavio petu godišnjicu braka s lijepom odvjetnicom Amal Clooney, koja je uspjela ukrotiti tog, sve do prije nekoliko godina, vječnog neženju. Par je godišnjicu proslavio u jednom njuroškom restoranu, a društvo su im pravili umirovljena manekenka Cindy Crawford i njezin suprug Rande Gerber.

"George i Amal su bili sjajno raspoloženi, slavili su petu godišnjicu braka s Randeom i Cindy. Uživali su u večeri nekoliko sati", izjavio je izvor koji se iste večeri našao u restoranu.

Georgeov poslovni raspored je u posljednje vrijeme itekako popunjen. U Madridu je snimao novu reklamu za kavu zajedno s glumicom Brie Larson, a radi i na snimanju nekoliko novih filmova kao producent.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) +0 Will Smith i Martin Lawrence (Foto: Profimedia) Celebrity Njegova je obitelj jedna od najmoćnijih u Hollywoodu, no jedan krivi korak i uspio je ostati bez svega

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene