Je li to moguće?

Bračnu idilu holivudskog ljepotana narušile glasine o izvanbračnom djetetu koje je dosad tajio?

George Clooney i Stacy Keibler (Foto: Getty Images) George Clooney i Stacy Keibler (Foto: Getty Images) getty images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju George Clooney i Stacy Keibler (Foto: Getty Images) George Clooney i Stacy Keibler (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal i George Clooney (Foto: AFP) George Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney i Stacy Keibler (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George Clooney i Stacy Keibler (Foto: Getty Images) George Clooney, Amal Clooney (Foto: AFP) +0 George Clooney i Stacy Keibler (Foto: Getty Images) Galerija

Šuška se da George Clooney ima dijete iz veze sa Stacy Keibler.

Veliki zavodnik među glumcima i jedan od najzgodnijih muškaraca svih vremena, George Clooney dugo godina je odolijevao braku i obvezama koje on donosi. Ipak, na kraju je upoznao  pravnicu za ljudska prava, Amal koja ga je odmah osvojila, a s njom je dobio i blizance. 

Pogledaj i ovo Amal Clooney Kao opčinjen! Nikad ljepša dobro poznata odvjetnica zasjenila je nekad najpoželjnijeg frajera, pogledajte kako on pazi na nju i treperi pokraj nje!

Tijekom svog momačkog života Clooney je zaveo mnoge slavne ljepotice i modele, no sada se počelo šuškati o šokantnoj glasini da je glumac s jednom svojom bivšom djevojkom dobio dijete koje odbija priznati. 

Ljepotica koja je navodna majka Clooneyjevog djeteta je glumica i manekenka Stacy Keibler, s kojom je glumac prekinuo vezu davne 2013. godine, nakon dvije zajedničke godine. 

Cijela priča zahuktala se zbog anonimnog pisma koje je glumac dobio na svoju kućnu adresu, a u kojem se od njega zahtjeva da napravi test očinstva kako bi se utvrdilo je li otac petogodišnje djevojčice Ave čija je majka Stacy. 

Pismo je primila i prva pročitala Amal Clooney što ju je navodno natjeralo na gorke suze. Šok i nevjerica bili su preveliki pa se Amal slomila i odmah zahtjevala objašnjenje od svog supruga. 

Kako su se Stacy i George viđali i nakon njihova službenog prekida, a začeće djevojčice taman se preklapa s datumom kada se Stacy počela viđati sa svojim sadašnjim mužem - postavlja se pitanje, tko je otac? 

Amal je jako loše reagirala na ovu glasinu, a George za sve tvrdi da je laž. Uz to, važno je napomenuti kako petogodišnja Ava uopće ne sliči Clooneyju. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) +7 Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Celebrity Možete li vjerovati da naša glumica u 48. godini ima ovakvo tijelo? Laskavi komplimenti samo pristižu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene