George i Amal Clooney su angažirali dizajnere interijera koji su uređivali ured bivšem američkom predsjedniku Baracku Obami.

Galerija


Glumac George Clooney (58) i njegova supruga, odvjetnica Amal (42) odlučili su svoje dvogodišnje blizance Alexandra i Ellu iznenaditi novim prostorom za zabavu. 

Vezani članci Mađarski premijer Viktor Orban Sasvim neobičan sukob: Mađarska napala omiljenog glumca jer je kritizirao Orbana i nazvao ga "primjerom mržnje i bijesa u svijetu" George Clooney Dok svi šuškaju da se moćni par rastaje, ovog šarmera uhvatili su u rijetkom izlasku sa sinom u javnost

Kako piše britanski Mirror supružnici će uložili 90.000 funti (oko 780.000 kuna) u kućicu za igranje za njihovu djecu. Objekt za zabavu će se sastojati od dva kata, a bit će napravljen po uzoru na vilu u Engleskoj.

Kućica će imati klimu, funkcionalnu kuhinju i bit će priključena na vodovodne cijevi. Kako bi bila zabavna Alexandru i Elli napravit će ogromnu žirafu za igranje i zip line, odnosno žicu po kojoj će se moći spuštati. 

Par je angažirao za unutarnje uređenje Barbaru Butler i Michaela Smitha koji su poznati po tome što su preuredili ured bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame u Bijeloj kući. 

"Ovo je ekstravagantno, ali George i Amal žele najbolje. Također inzistiraju da njihova djeca cijene što imaju i ništa ne uzimaju zdravo za gotovo", rekao je njihov prijatelj za The Sun.

Inače, Amal i George su nedavno donirali oko milijun dolara raznim organizacijama među kojima su i britanska Nacionalna zdravstvena služba i jedna talijanska udruga. 

Neymarova 52-godišnja majka ljubi mladića od 22 godine, nogometaš otkrio što misli o tome i iznenadio javnost