velikodušni roditelji

Slavni par će iskeširati 780.000 kn za igračku za njihove dvogodišnje blizance

Amal i George Clooney (Foto: Profimedia) Amal i George Clooney (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) Amal i George Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) +0 George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Galerija

George i Amal Clooney su angažirali dizajnere interijera koji su uređivali ured bivšem američkom predsjedniku Baracku Obami.

Glumac George Clooney (58) i njegova supruga, odvjetnica Amal (42) odlučili su svoje dvogodišnje blizance Alexandra i Ellu iznenaditi novim prostorom za zabavu. 

Pogledaj i ovo George i Amal Clooney - 5 Savršen par Zaljubljeni su kao i prvog dana, a način na koji glumac tretira svoju lijepu suprugu sve uvijek ostavlja bez teksta

Kako piše britanski Mirror supružnici će uložili 90.000 funti (oko 780.000 kuna) u kućicu za igranje za njihovu djecu. Objekt za zabavu će se sastojati od dva kata, a bit će napravljen po uzoru na vilu u Engleskoj.

Kućica će imati klimu, funkcionalnu kuhinju i bit će priključena na vodovodne cijevi. Kako bi bila zabavna Alexandru i Elli napravit će ogromnu žirafu za igranje i zip line, odnosno žicu po kojoj će se moći spuštati. 

Par je angažirao za unutarnje uređenje Barbaru Butler i Michaela Smitha koji su poznati po tome što su preuredili ured bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame u Bijeloj kući. 

"Ovo je ekstravagantno, ali George i Amal žele najbolje. Također inzistiraju da njihova djeca cijene što imaju i ništa ne uzimaju zdravo za gotovo", rekao je njihov prijatelj za The Sun.

Inače, Amal i George su nedavno donirali oko milijun dolara raznim organizacijama među kojima su i britanska Nacionalna zdravstvena služba i jedna talijanska udruga. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Neymar (Foto: Profimedia) +0 Neymar (Foto: Instagram) Celebrity Neymarova 52-godišnja majka ljubi mladića od 22 godine, nogometaš otkrio što misli o tome i iznenadio javnost

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene