Geena Davis snimljena je kako bosih nogu toči gorivo na jednoj benzinskoj pumpi u Los Angelesu.

Galerija


Holivudska glumica Genna Davis snimljena je kako se bosonoga šeće po Los Angelesu, točnije dolazi na benzinsku pumpu u više nego ležernom izdanju u kakvom ju ne viđamo često.

Vezani članci Thelma & Louise Kultni film koji je proslavio Brada Pitta trebao je dobiti nastavak, ali Sarandon je odbila sudjelovati zbog bizarne radnje Geena Davis (Foto: Profimedia) Odrekli su se slave i blještavila, a evo kojim se poslovima bave nakon što su napustili svjetla pozornice

63-godišnja Genna je nakon što je natočila gorivo u svog metalnog ljubimca, bosih nogu pošla platiti račun, pritom ne marivši za znatiželjne poglede sugrađana i zaposlenika pumpe.

Inače, ova legendarna glumica nedavno je nagrađena počasnim Oscarom koji joj je dodijelila Američka filmska akademija, s obzirom na to da se smatralo da se nalazi među zakinutim glumcima jer u karijeri nikad nisu osvojili taj prestižni zlatni kipić.

Međutim, Genna se tu pokazala kao izuzetak jer kod kuće već ima jednog, i to onog za najbolju sporednu žensku ulogu u filmu "Slučajni turist". No, kako je objašnjeno, počasnog je Oscara dobila zbog velike angažiranosti u borbi za jednakost spolova.

"Ovo je moja torija promjene: gotovo svaki sektor društva ima ogroman problem rodne nejednakosti. Međutim, postoji jedna kategorija u kojoj se ta nejednakost uvelike može promijeniti, preko noći, a to je film", poručila je glumica u govoru zahvale prilikom kojeg je nagrađena glasnim ovacijama. 

Genna je Oscara bila nominirana i za ulogu u kultnom filmu iz 1991. godine "Thelma i Louise" u kojem je glumila glavnu ulogu uz Susan Sarandon, međutim on joj je tada izmaknuo iz ruke. Tada je zapravo i počela njezina borba i zalaganje za ravnopravnost spolova.

"Nakon što se film počeo prikazivati, žene su mi prilazile da mi is­pričaju svoju priču. Tek sam tad shvatila kako malo prilika dajemo ženama da tako nešto dožive u nekom filmu, da se mogu tako strastveno poistovjetiti s likovima i osjećati da upravljaju vlastitom sudbinom", izjavila je u jednom od  intervjua.

Svako malo izgled korigira odlaskom na plastične operacije, a pomno skriva da je pred bankrotom