Iza nas je "najluđa noć u godini" koja se dočekala diljem zemlje na raznim javim i privatnim dočecima, a u velikom stilu su ju dočekale i brojne poznate Hrvatice.

Galerija


Neke su ostale u domovini, a neke otputovale u toplije krajeve.

Vezani članci Severina Severinin muž oglasio se poslije njezina videa, cijelu objavu na Instagramu posvetio bivšem zaručniku pjevačice Severina Severina zabrinula obožavatelje na Instagramu nakon što je maknula suprugovo prezime

Iza nas je "najluđa noć u godini" koja se dočekala diljem zemlje na raznim javim i privatnim dočecima, a u velikom stilu su ju dočekale i brojne poznate Hrvatice.

Neke su ju dočekale kod kuće, neke pjevajući na organiziranim dočecima diljem Hrvatske ili u susjedstvu, neke u izlasku s prijateljicama, a neke poput Severine sa suprugom Igorom Kojićem na egzotičnim Maldivima u raskošnoj haljini te japankama na nogama.

U toplije krajeve otputovala je i pjevačica Franka Batelić sa suprugom Vedranom Ćorlukom, a njihova destinacija nakon hladnog New Yorka bila je topla Dominikanska Republika.

2018. je baš po svemu bila njihova godina, pa je i ovu novu trebalo dočekati sa stilom, što je jedan od najljepših i najomiljenijih domaćih parova itekako napravio. Jedna od najpoznatijih i najzgodnijih domaćih voditeljica Ecija Ivušić tulumarila je u ženskom društvu u Zagrebu, a kao i uvijek, bila je besprijekorno sređena te je podijelila selfie s obožavateljima na Instagramu, jer ipak je poznata kao velika ljubiteljica istih.

Maja Šuput tradicionalno je pjevala na dočeku Nove godine, a jutros je podijelila video u kojem pakira stvari sa zaručnikom Nenadom Tatarinovim s kojim kreće na zasluženi godišnji odmor. "Ovom godišnjem se veselim najviše na svijetu. Idem na Filipine i onda u Tokio. Luda tura i veliki godišnji odmor", ekskluzivno nam je otkrila Maja u božićnom intervju, a mi golupčićima želimo nezaboravni provod.

2019. godinu radno je dočekala i pjevačica Jelena Rozga u susjednoj Crnoj Gori, a na Instagramu je objavila video "krađe" vilenjaka u hotelu te se njime oprostila od 2018. godine. I Lidija Bačić u Novu godinu ušla je pjevajući na pozornici i to u Umagu, a rado je i snimila selfie s brojnim obožavateljima.

Dvije domaće ljepotice i kolegice, Tatjana Jurić i Nives Ivanišević, 2019. godinu dočekale su u kućnom okruženju kod Nives, a na društvenim mrežama su se pohvalile fotografijom šampanjca kojim su joj nazdravile. U kućnom okruženju slavila je i manekenka Iva Šarić sa sinovima, a u novogodišnjoj noći zablistala je kao uvijek.

Žanamari tulumarila je sa suprugom Mariom Perčićem u jednom poznatom splitskom klubu, dok su Lejla i Tarik Filipović slavili u dalekom Miamiju u kojem su proslavili i 11. godišnjicu braka. Ella Dvornik praznike je provela u Engleskoj, domovini svog zaručnika Charlesa, a Novu godinu dočekali su u jednom pubu uz šampanjac.

Sudeći po fotografijama na Instagramu, voditeljica Anja Alavanja Romac slavila je na tematskom partyju, a zablistala je u seksi, crnoj haljini koja je istaknula njezin dekolte. U noćnom provodu uživala je i prekrasna Vanja Halilović koja i inače skriva privatnost kao zmija noge, pa je tek podijelila kratki story na Instagramu na kojem se zabavlja s prijateljicom.

Glumica Nataša Janjić slavila je kod kuće s novopečenim suprugom Nenadom Mendačićem, a paru uskoro stiže prvo dijete, sinčić. Par je 2019. godinu dočekao na tulumu s brojnom obitelji i prijateljima, a glumica nas je nasmijala haljinicom na kojoj je pisalo "dobar muž se ne rađa, to žena napravi", dok je Nenad nosio pregaču na kojoj je stajalo da je "majstor u kuhinji", pa znamo tko je pripremao delicije za najluđu noć.

Zavodnik koji je godinama skrivao seksualnu orijentaciju s partnerom dobio kćerkicu Luciju

10 zvjezdanih parova koje nismo mogli zamisliti zajedno, a oni danas ne mogu jedno bez drugog