Dorijan Elezović srca televizijskih gledatelja osvojio je još prije 19 godina. Sada ga na velikim ekranima možemo vidjeti povremeno, na posebnim projektima Nove TV. U međuvremenu Dorijan je urednik portala Showbuzz, a kako ga nismo pronašli u redakciji, potražili smo ga na jednoj od njegovih omiljenih lokacija za odmor.

Galerija


Nakon nešto više od sat vremena putovanja i stotinjak kilometara od Zagreba našli smo se u bregovitom Međimurju, a onda smo se uputili prema završnoj stanici – Termama Sveti Martin. Znali smo da je tamo čest gost i bili smo u pravu – Dorijan se nalazi u apartmanu 107.

Vezani članci Svećenik, ilustracija Šok na misi - prvo muk pa onda pljesak! Međimurski svećenik ispričao se župljanima: "Posudili smo mu stotine tisuće kuna koje nije vratio" Slika nije dostupna HRVATSKI ARDENI 'Otkrit ćete stvari o kojima niste ni sanjali da postoje'

Uskočili smo mu u sobu odmah nakon jutarnjeg doručka. Iako smo mu poremetili planove, dočekao nas je s osmijehom. Kako je Dorijan poznat po svojoj ljubavi prema putovanjima Hrvatskom, svaki će slobodan trenutak iskoristiti za odlazak na izlet ili odmor sa svojim četveronožnim prijateljem Čarlijem.

U Međimurje često odlazi jer mu je, kako kaže, blizu i tu se osjeća ugodno, ali i zbog fine hrane. Ove je godine Dorijan pripremio svoju zimnicu, stoga i ne čudi što Međimurje voli zbog njegovih OPG-ovaca. ''Ima ih puno i mislim da su jedni od boljih u Hrvatskoj. Kad dođem u Međimurje, hodam po OPG-ovima i kupujem hranu, tako uvijek kušam nešto novo'', rekao nam je Dorijan.

Što je živciralo Dorijanovu majku dok je bio mali, koju glazbu Dodo sluša kad je sam i što nikako mladi novinari ne bi smjeli činiti, saznajte u videu koji smo snimili prateći Dorijana po Termama Sveti Martin.

 

 

A post shared by Dorijan Elezovic (@dorijanelezovic) on