Ljubav iz studentskih dana

Gdje je Bernardićeva supruga? Samozatajna Irena godinama se čuva medija

Davor Bernardić (Foto: Pixell) Davor Bernardić (Foto: Pixell) Pixell 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Davor Bernardić (Foto: Pixell) Galerija

Dok je Davor Bernardić svakodnevno na meti medija, njegova supruga Irena ne voli se eksponirati.

Davor Bernardić u medijima je svakodnevno, što obzirom na prirodu njegovog posla nije ništa neobično. Mladi vođa SDP-a odabrao je takav način života ulaskom u politiku, no njegova supruga definitivno je potpuno druga priča. Irena Bernardić, nekad Coljak, toliko voli i čuva svoju privatnost da je zadnji put u društvu Davora Bernardića fotografirana 2014. godine, kad je o javnim događajima riječ!

Pogledaj i ovo Davor Bernardić ide mu u ljubavi Bivši šef SDP-a ide ponovno pred oltar? Procurile su informacije o ženi s kojom je navodno već neko vrijeme u vezi

Da nije željna fotografa, novinara i medija bilo je jasno i na svadbi para. Naime, kada su se 2011. godine Irena i Bernardić odlučili vjenčati u crkvi sv. Križa u Sigetu, ona je nevoljko pristala na poziranje za okupljene fotoreportere, a potom je mladi političar zamolio predstavnike sedme sile da odu. Gospođa otad nije promijenila mišljenje pa svog supruga podržava u tišini. Javna zbivanja poprilično eskivira. Razumljivo.

Inače, simpatična ljubavna priča ovog para počela je tijekom studentskih dana. Tada studentica ekonomije, Irena je trebala pomoć s matematikom pa joj je instrukcije davao upravo Bernardić. Ljubavna računica bila je jednostavna pa su brzo ušli u vezu i proveli devet godina u istoj. Nakon toga su se vjenčali, a otad uživaju u braku.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene