Poznati glumac i komičar

Gdje je nestao? Težak udarac za glumca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Jason Segel u kratkom vremenu postao jedno od najpoznatijih holivudskih lica, no već duže vrijeme od glumca ni traga ni glasa.

Glumac Jason Segel najviše se pojavljivao u medijima 2012. godine kada je hodao s Michelle Williams. Veza je trajala samo godinu dana, a su prekinuli zbog natrpanog rasporeda i prevelike udaljenosti, on je živio u Los Angelesu, a ona u New Yorku. Trenutno je u vezi s fotografkinjom Alexis Mixter i zato vjerojatno nije ni zanimljiv javnosti. Par se pojavio na dodjelama Oscara i Zlatnih globusa 2016. godine.

Pogledaj i ovo showbuzz Greška koja se događa svima POGLEDAJTE MALO BOLJE – ovo su dvije različite osobe!

Za Segel se duže vrijeme nagađalo da je alkoholičar. Nakon prekida s Williams 2013. godine, Jason je otišao na liječenje. Prije nego je otišao na liječenje, Jasona se moglo vidjeti često u noćnim izlascima u cijelom Los Angelesu. Snimanje serije 'Kako sam upoznao vašu majku', u kojoj je Segel imao jednu od glavnih uloga, završeno je 2014., a kraj serije poklopio se s odlaskom slavnog glumca na liječenje od ovisnosti o alkoholu.

Na glumčevoj IMBD stranici piše da za 2016. on nema nikakvih projekata, a njegov posljednji film 'Sex Tape' iz 2014. godine pretrpio je neuspjeh. Ovo je bio težak udarac za glumca zbog toga što je glumio i sudjelovao u pisanju scenarija.

Također, američki mediji često su pisali da su Jason i njegova kolegica Cameron Diaz tijekom snimanja filma 'Sex Tape' bili bezobrazni, a ni obožavatelji na premijeri u New Yorku nisu bolje prošli. Kada ga je obožavatelj pitao za fotografiju Jason je bahato odgovorio da se neće fotografirati i zalupio mu vrata od auta pred nosom. Za Cameron su izjavili kako je bila jako neprijateljski raspoložena prema obožavateljima što je za mnoge bilo razočaravajuće.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene