Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nekoć je imao novac, slavu i žene – pogledajte gdje je on danas.


Kris Humphries prije nekoliko je godina imao novac, slavu, žene i bio je dio najslavnije obitelji u svijetu showbiza.

Vezani članci Slika nije dostupna Ne želi njezinih 10 milijuna dolara - Želi se samo opet vjenčati u crkvi! Slika nije dostupna Odbio 7 milijuna dolara, želi javnu ispriku!

Nekoliko kratkih tjedana činilo se kao da je Kris kao stvoren da bude dio slavne obitelji, ali nakon samo 72 dana sve je palo u zaborav.
NBA zvijezda i Kim Kardashian zaručili su se u svibnju 2011., a samo tri mjeseca nakon i oženili.

Napokon progovorio nakon razvoda!

'Nakon pomnog razmišljanja odlučila sam okončati naš brak. Nadam se da ćemo ostati prijatelji i želim mu sve najbolje', rekla je Kim u svom priopčenju.

Njihov razvod trajao je dulje nego njihov brak - čak 536 dana! U travnju prošle godine završila je njihova parnica i u to je doba Kim već bila trudna s malenom North čiji je otac Kanye West, piše Mirror.

Kris se odlučio riješiti svega što ga podsjeća na bivšu pa je prodao 20-karatni dijamantni prsten u vrijednosti 749.000 dolara.
Nakon toga uvalio se u probleme. Trebao je javno priznati da nema herpes, bolest za koju ga je Kayla Goldberg optužila da ima.

Podvrgnuo se testu koji je ispao negativan i opovrgnuo sve optužbe, ali šteta je već bila učinjena čim su mediji saznali za to.

29-godišnji košarkaš trenutno igra za Boston Celtics.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook