Gavin Rossdale otišao je na tenis sa sinovima koje ima s bivšom suprugom Gwen Stefani te je pokazao zavidnu figuru.

Galerija Gavin Rossdale Gavin Rossdale Gavin Rossdale +9 Gavin Rossdale

Glazbenik Gavin Rossdale tijekom karantene je dosta radio na svojoj liniji, a sada ju je ponosno pokazao dok je sa sinovima u pauzi od samoizolacije zagirao tenis u Los Angelesu.

Rossdale je skinuo majicu te nije mario za pozornost koju je izazvao među paparazzima koji su ga čitavo vrijeme fotografirali. 54-godišnji pjevač redovitim vježbanjem održava zavodno isklesano tijelo, a u sjenu može baciti većinu puno mlađih kolega.

Sinove Kingstona (14), Zumu (11) i Apolla (6) ima s bivšom suprugom, pjevačicom Gwen Stefani, s kojom je u braku bio od 2002. do 2016. godine. Par je u papirima za razvod naveo kako su razlog njihove rastave nepremostive razlike.

Stefani je nedavno na Dan očeva posebnu poruku uputila Blakeu Sheltonu, svom dugogodišnjem dečku, kojem je napisala da mu zahvaljuje što joj je pomogao odgojiti sinove, a Gavina je potpuno ignorirala. Tim je dala naslutiti da nisu ostali u dobrim odnosima, no u svakom slučaju Rossdale koristi svaku priliku da vrijeme provede sa svojom djecom.

Mamićeva supruga je i prije 13 godina mamila uzdahe prirodnom ljepotom, pogledajte kako je onda izgledala Tia Mamić i Ljubo Jurčić Tia Mamić i Ljubo Jurčić Tia Mamić +11 Tia Mamić

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju