Varao ju je tri godine s dadiljom, a čini se da mu je sada konačno prisjela prevara.


Da se prevara prije ili kasnije obije o glavu na svojoj koži naučio je i Gavin Rossadale, bivši suprug pjevačice Gwen Stefani. Par je prije razvoda u braku bio 13 godina, a u vezi gotovo 20. No, nakon što je na iPadu svoje djece pronašla obnažene fotografije dadilje s kojom ju je suprug varao čak tri godine, Gwen je odlučila podnijeti zahtjev za razvod braka.

Vezani članci Gwen Stefani i Blake Shelton (Foto: Instagram) Slavna pjevačica drastično promijenila izgled: "Zašto izgledaš kao miks country-dive i transvestita?" Miranda Lambert (Foto: Instagram) Napokon "onaj pravi": Nitko nije ni znao da pjevačica ima novog dečka, a ona se sad i udala za njega

Danas je u sretnoj vezi s Blakeom Sheltonom, no njezin bivši suprug očito sam sebi ne može oprostiti svoje postupke. "Razvod je bio nešto sasvim suprotno od onoga što sam želio. Doista se nisam htio razvesti. Ali, tu smo gdje jesmo. Osim smrti, mislim da je razvod nešto najteže i najbolnije što se čovjeku može dogoditi u životu", priznao je Rossdale dvije godine nakon što je njegova supruga odlučila spakirati stvari i otići.

"Jedna dobra stvar je to da nam je stalo do naše djece. I zato se trudimo da ovu životnu prekretnicu što lakše podnose", dodao je slavni roker u svom posljednjem intervjuu za magazin Fabulous.