Gal Gadot je nakon dodjele Zlatnih globusa otkrila da čeka treće dijete sa suprugom Yaronom Varsanom.

Galerija


Zvijezda filma "Wonder Woman 1984", glumica Gal Gadot otkrila je u ponedjeljak kako čeka svoje treće dijete. 35-godišnja glumica sretne je vijesti objavila na svom Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom i dvije kćeri.

Vezani članci Provjereno otkriva skandalozan slučaj iz riječkog KBC-a - 10 Provjereno otkriva slučaj iz riječkog KBC-a: Priopćili majci da joj nerođeno dijete neće preživjeti i dali joj skandaloznu uputu Trudnički trbuh, ilustracija Iskustva žena koje su rodile kod kuće: Kako u Hrvatskoj danas izgleda porod u vlastitom domu i tko je kriv što našim primaljama - nije dopušten dolazak

"Idemo ponovno", napisala je uz fotku, a čestitke su joj stigle sa svih strana.

Gadot je od 2008. godine u braku s Yaronom Varsanom, a zajedno su dobili kćeri Mayu (3) i Almu (9). Na dodjelama Zlatnih globusa večer prije objave da čeka treče dijete glumica je bila u bijeloj lepršavoj haljini, a mnogi su krenuli šuškati o tome da nešto skriva ispod haljine.

Inale, bivša manekenka u centru pozornosti Hollywooda je došla nakon što se 2009. godine pojavila u filmu iz serijala "Brzi i žestoki". Redatelj Zack Snyder u njoj je vidio velik potencijal te je odlučio da će upravo njoj dati šansu ulogom Wonder Woman.

Kritizirali su ju da se previše fotošopira, a sad ju zbog bikinija u kojem je jedva obuzdala obline dižu u nebesa!