Bolja nego ikad

Batman i Superman dobili dugonogo seksi pojačanje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Wonder Woman, super heroina DC Comics-a, ostala je mnogima u sjećanju po svom crveno-bijelo-plavom patriotskom kostimu. Tako je izgledala nekad davno u doba kad je njezin lik na ekranu utjelovila Lynda Carter.

Vremenom se kostim 'Wonder Woman' usavršavao i postajao moderniji, ali nikada nije bio atraktivniji nego sada.

Pogledaj i ovo showbuzz S njom nema šale Lijepa glumica služila je u izraelskoj vojsci!

Zanima vas kako će izgledati novi Batman? Stigle su nove fotografije!

Gal Gadot pojavljuje se kao nova Wonder Woman u novom filmu 'Batman Vs Superman' u kostimu koji je doživio drastičan odmak od onog klasičnog. Ona je obučena u seksi kožnati korzet i istovremeno izgleda opako i neodoljivo. U ovom filmu Wonder Woman otkriva svoju mračnu stranu.

Lijepa glumica služila je u izraelskoj vojsci!

Nova verzija popularne heroine zadržala je vitku figuru, poprsje od kojeg zastaje dah, visoke uske čizme na savršenim dugim nogama i zlatne štitnike za ruke.

Ovaj pomalo mračni izgled odlično pristaje Izraelskoj glumici Gal Gadot koja je radila kao sportska trenerica u Izraelskim obrambenim snagama. Bivša miss Izraela, kraljica ljepote i uspješna manekenka, dvije je godina služila vojni rok.

Kada se pojavila u tri posljednja nastavka filma 'Brzi i žestoki', sve akcijske scene snimala je sama bez pomoći kaskadera. Tome se ne moramo čuditi jer ako je netko fit, onda je to zasigurno Gal.

Vijesto o tome da je dobila ulogu Wonder Woman zatekla ju je u zrakoplovu pri slijetanju u New York. Vrištala je od sreće.

Glumica se pojavila i na Comic Con-u, festivalu koji okuplja zaljubljeniku u stripove i znanstvenu fantastiku, uz svoje filmske kolege Bena Afflecka i Henryja Cavilla. Tamo su i prvi puta predstavljene fotografije Wonder Woman ali i novog Batmana. Premijera filma 'Batman Vs Superman' očekuje se 2016.

Do tada nam preostaje jedino da uživamo u fotografijama lijepe Gal kao nove 'čudesne žene'. Neki su joj zamjerali kako nema dovoljno oblina za ovu ulogu, što vi kažete na novu Wonder Woman? 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene