Malo se promijenila

Glumica hrvatskih korijena koja se proslavila u sapunici o kojoj se i danas priča fotkala se u tijesnom korzetu i jedva zadržala obline na mjestu

Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Gabriela Spanic (Foto: AFP) +0 Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Galerija

Gabriela Spanic na Instagramu je objavila fotografiju u tijesnom bodiju s korzetom koji joj je jedva obuzdao bujne obline.

Venezuelsku glumicu hrvatskih korijena Gabrijelu Španić domaća je publika imala prilike upoznati u najpopularnijim telenovelama, među kojima je najpopularnija bila "Otimačica", a koje su se prikazivale tijekom 90-ih i ranih 2000-ih, kada je bila na vrhuncu slave.

Pogledaj i ovo showbuzz kralj telenovela Glavni junak "Esmeralde" nije se puno promijenio od dana najveće slave, a u posljednje vrijeme proživljava privatnu tragediju

47-godišnja Gabriela u to je vrijeme bila posjetila i Hrvatsku i niti jednom nije skrivala ponos što ima hrvatske korijene, a obožavatelji su bili izvan sebe kada je stigla. No od dana njezine najveće slave prošlo je dosta godina i Gabriela se poprilično promijenila zahvaljujući estetskim operacijama i želje da ostane vječno mlada. No pretjerivanje u tome ostavilo je traga na njezinu nekad prirodno lijepom licu.

U to se možemo uvjeriti i na posljednjoj fotografiji koju je objavila na Instagramu, a na kojoj pozira u tijesnom bodiju koji joj je jedva obuzdao bujni dekolte.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

No to je dovoljno da joj se obožavatelji dive i obasipaju je komplimentima.

"Lijepa si", "Volimo te", "Wow, wow, wow", "Ti si čudo", "Ljepotica", "Zgodna si", "Naša kraljica", "Kako lijepa žena", "Jako lijepa fotografija", poručili su joj u komentarima.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bruno Petković Celebrity Iva Šarić pokazala goli trbuh 3 mjeseca nakon poroda, pa sve ostavila u nevjerici: "Lažeš da ovako izgledaš!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene