Gabriela Sabatini bila je jedna od najvećih teniskih zvijezda krajem osamdesetih i početkom devedesetih prošlog stoljeća.

Galerija


Gabriela Sabatini bila je san brojnih muškaraca. Krasila ju je titula jedne je najboljih, ali i najzgodnijih tenisačica na svijetu, no od tada je prošlo gotovo trideset godina.

Vezani članci Iva Majoli Iva Majoli hvali se tretmanom pomlađivanja kakav vole Kim i Angelina, objavila je i fotke s lica mjesta Iva Majoli (Foto: Dnevnik.hr) Iva Majoli progovorila o privatnom životu, ali i o svojoj novoj funkciji u vrhu svjetskog tenisa

Argentinska teniska zvijezda bila je prava seks-bomba jer za razliku od svojih kolegica ona tenis nikada nije igrala zakopčana do grla.

Svoju je karijeru okončala sa samo 26 godina, a danas ima punih 48 godina. Svojom je ljepotom mamila interes brojnih sponzora, prema njezinu liku izrađena je i lutka kojom su se igrale brojne argentinske ljepotice. Po njoj nosi ime i jedan cvijet, ima svoj parfem, objavila je knjigu, a bila je i model za brojne brendove.

Gabriela danas živi mirnim životom. Iako često putuje, skrasila se u Buenos Airesu. Među brojnim putovanjima prije devet godina se našla i Hrvatska, a ova zgodna bivša sportašica i danas je dobra prijateljica s našom bivšom teniskom zvijezdom Ivom Majoli.