Kad nije marljivo vježbala sa Slavkom Sobinom, zanosna Gabriela vrijeme je provodila uz svoju najveću podršku, dečka Marina Komadinu

Galerija


Sinoć je u prekrasnom ambijentu zagrebačke La Grme predstavljena treća sezona Zadovoljna akademije.

Vezani članci Gabriela Pilić i Slavko Sobin Emotivan trenutak pobjednika ''Plesa sa zvijezdama'' pred kamerama: ''Ti izvlačiš nešto lijepo iz mene'' Slavko Sobin i Gabriela Pilić Slavko i Gabriela u maloj dilemi, ona mu poručila: “Znaš da se sa mnom ne vrijedi raspravljati”

Hvalevrijedan projekt najpopularnijeg lifestyle portala zadovoljna.hr okupio je brojne poznate dame iz hrvatskog društvenog života, a među njima su bile i plesačice netom završenog showa "Ples sa zvijezdama".

Radi se o Valentini Walme, Eli Vuković, Pauli Jeričević te Gabrieli Pilić koja je sa Slavkom Sobinom nakon 12 tjedana plesa kući odnijela pehar.

A kad nije marljivo vježbala i nastupala s poznatim domaćim glumcem, zanosna Gabriela vrijeme je provodila uz svoju najveću mušku podršku, dečka Marina Komadinu koji ju je bodrio i u finalu showa.

"The Man", napisala je Gabriela pored fotografije nakon završetka showa te izazvala oduševljenje svojih pratitelja. "Koji sretnik", "Prekrasni ste", samo su neki od komentara koje su joj uputili ispod fotografije.

Talentirana brineta i markantni menadžer u stabilnoj su vezi već nekoliko godina, a fotografije zajedničkim romantilčnih trenutaka često dijele i na svojim društvenim profilima.

Tako je Gabriela jednu podijelila na Instagramu i danas, a njezin pogled otkriva baš sve. Tako su ona i Marin sinoć zasluženo odnijeli još jednu titulu - onu najzaljubljenijeg para s događaja.

"Vas dvoje bi bili baš odličan par", poručio im je Sobin na fotografiju i izazvao smijeh.

Ljutiti princ hladno odbio suprugu Meghan kad mu se htjela obratiti, kamera snimila neugodni događaj