Treći zlatni gumb u sedmoj sezoni Supertalenta pritisnuo je Janko 14-godišnjoj predivnoj Gabrieli Braičić.

Galerija


U trećoj emisiji sedme sezone "Supertalenta" stisnut je još jedan zlatni gumb.

Vezani članci Matej Mateković (Foto: Nova TV) - 2 Ovaj je dječak pravi uzor i primjer da svatko treba slijediti svoj san i prihvatiti svaku razliku! A cappella sastav iz Sarajeva na audiciji za Supertalent (Foto: Instagram) Sarajevski sastav poslije Rusije i Malte odlučio osvojiti i Hrvatsku: "Adrenalin radi sto na sat"

Njega je pritisnuo Janko Popović-Volarić 14-godišnjoj Gabrieli Braičić iz Omiša koja ističe kako pjeva otkad zna za sebe.

''Kažu mi da sam prije propjevala nego progovorila. Najviše volim pjevati gospel i soul i u tome se osjećam kao ja. Uživam pjevati i to je moj najveći hobi uz svakakve druge umjetnosti ", ističe Gabriela.

Talentirana Gabriela pohađa glazbenu školu, a dosad je sudjelovala i na brojnim natjecanjima.

Oduševila je i publiku te žiri Supertalenta.

"Ovako se nešto rađa u tisuću godina. Otkad sjedim za ovim stolom ovako nešto još nisam čula", bila je puna hvale za Gabrielu Martina Tomčić.

A kontaktirali smo i Gabrielinu mamu za komentar poslije ovakvog kraja emisije: 

"Nakon što je Janko stisnuo zlatni gumb bilo je plača od sreće i ushićenja. Bilo joj je žao što nije slavila kraj osnovne škole s prijateljima i profesorima, ali kasnije zbog Janka je sve zaboravila!", rekla nam je kratko Gabrijelina mama. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

Pogledajte kako su ''zaratili'' Maja i Janko. Prvo svađa, a onda neugodna tišina