Novi život

Frontmen benda ''Ljubavnici'' o mijenjanju pelena i prvim očinskim obvezama!

Ljubavnici Ljubavnici In Magazin 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubavnici Ljubavnici Ljubavnici Ljubavnici Ljubavnici Ljubavnici Ljubavnici Ljubavnici +0 Ljubavnici Galerija

Svake godine ususret Valetinovu bend ''Ljubavnici'' sve nas počasti romantičnom baladom. Tako je i ove godine. Mi vas vodimo na snimanje videospota za njihovu novu pjesmu ''Iznenadi me''. Bit će to prvo Valentinovo koje će frontmen Mario provesti sa svojom suprugom Brankicom i sedmomjesečnom kćerkicom Emom.

Zagrebački bend koji sve krupnjim koracima grabi prema srcima svoje publike u cijeloj Lijepoj Našoj, ali i šire, sprema novo iznenađenje, i to ljubavno.

''Došli smo do četrnaeste pjesme benda Ljubavnici. Mi se držimo našeg obećanja koje smo dali od početaka, a to je da ćemo svako Valentinovo, odnosno vrijeme pred Valentinovo, pustiti neku ljubavnu baladu'', kažu dečki. 

Dok se svojim obožavateljicama na Valentinovo posvete u potpunosti, Ljubavnici svoje bolje polovice tom prigodom potpuno zapostave. Naime, Dan zaljubljenih uvijek provode...

''Svirajući! Sviramo svako Valentinovo, s obzirom da je ime benda takvo kakvo je, pa smo traženi baš na Valentinovo. Ali sve nadokadimo poklonima'', pričaju. 

Frontmen benda Mario glavni je krivac za njihove pjesme. Većinu pjesama je napisao upravo on, a pitamo se snalaze li se dečki bolje u romantičnim baladama ili brzim plesnim ritmovima?

''Znamo plesati, volimo brže pjesm,  ali ja bih rekao čak u ime benda, ipak smo mi sentimantalni i nježni dečki, bez obzira koliko smo možda ovako na prvu grubi, a nismo...definitivno su balade ono što nas najviše veseli'', tvrde. 

Nastupaju uzduž i poprijeko domovine, a njihov je koncertni raspored sve popunjeniji. No nas zanima što se, s obzirom na brojne vatrene obožavateljice, događa nakon njihovih koncerata?

''Poslije svirke...dosta se toga i ne sjećamo!  Šalim se! Pokušavamo svako naše putovanje, svirku, team building, što god, što god je vezano za naš posao, oplemeniti sa uspomenama'', kažu. 

Uspomena uz kćerkicu Emu i suprugu Brankicu Mario ima napretek. Otac je postao prije sedam mjeseci, a od svih pjesama koje je čuo ili napisao, zna koja mu je najljepša: ''Najljepša pjesma na svijetu je prvi plač moje kćeri'', napisao je Mario i otkrio kakav je otac.

''Preko vikenda sam najbolji jer me nema! Šalim se. Mislim da sam se dobro snašao. U početku je sve to malo čudno, ali evo beba je već velika, ima 7 mjeseci, pa je sad puno lakše, puno više spavam, a pelene mijenjam vhunski'', govori. 

Dok frontmen žonglira s obiteljskim i glazbenim obvezama, obožavateljice će zanimati kakvi su po tom pitanju ostali dečki iz benda!

''Nitko ne mijenja pelene, osim mene! Ali su neki mijenjali! A neki će tek mijenjati, o daaaa, itekako'', zaključili su. 

Ljubavnici će nakon ove Valentinovske balade svoje pratitelje počastiti i svojim albumom prvijencem koji će objaviti sredinom godine.

Pogledaj i ovo Ljubavnici - 3 Znaju kako pobijediti usamljenost Popularni Ljubavnici slave ljubav novim hitom ''Kupit ću ti cvijeće'' za koji su zaslužna čak tri hitmejkera!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) +2 Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Celebrity Sin jednog od najljepših holivudskih parova ne skida se iz haljina te pršti samopouzdanjem  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene