Frano Ridjan vodio je "Supertalent", čast mu je voditi i "Tvoje lice zvuči poznato", show koji se USKORO vraća na male ekrane, a od ove jeseni gledat ćemo ga na Novoj TV i kao voditelja novog TV formata "Startaj Hrvatska".

Galerija


Voditelj Frano Ridjan veselio se povratku na snimanje showa "Tvoje lice zvuči poznato", no s druge strane ističe da mu stanka nije teško pala. 

Vezani članci Maja Šuput Šuput posvetila objavu svojim posebnim partnerima, a nijedan nije muž: "Oba su savršena i moja!" Maja Šuput Sprijeda pristojna, ali straga pravo iznenađenje, a i Franina izjava sve govori o ovoj Majinoj haljini!

"Svi smo se zbližili i cijela ekipa je super", rekao je Frano. Istaknuo je kako mu je velika čast nakon "Supertalenta" voditi još jedan popularan show. 

"Vodim različite projekte. Tu je i ''Startaj Hrvatska'' i zahvalan sam zbog povjerenja koje u mene ima Nova TV. Sve su to sjajni i zanimljivi formati", rekao je voditelj. 

Frano je progovorio i o spačkama svoje suvoditeljice Maja Šuput koja voli zezati ekipu, pa im slati poruke u četiri ujutro. "Meni se nije usudila slati", našalio se. 

"Ionako sam budan zbog djece", rekao je Ridjan koji ima dvogodišnjeg sina Maura i 8-mjesečnog Manuela. Upravo zbog njih mu nije teško pala pauza od snimanja. 

"Najsretniji sam u svom dnevnom boravku dok sam s njima. Igramo điha điha i skakuću po meni. Za djecu čekamo upute iz vrtića, stariji Mauro će ići i u novu grupu", rekao je voditelj. 

Frano i supruga Lea su sa sinovima bili malo na ljetovanju i kaže da se dosta odmorio.

"Bio je to odličan odmor u dobrom društvu. To mi je prvi ozbiljni godišnji kroz sve ove godine. Uvijek je ranije bilo samo da odradim ovo snimanje, pa ono i slično", zaključio je voditelj. 

Jedna od najljepših žena na svijetu brčkala se u plićaku sa svojim zaručnikom i pokazala sjajnu figuru