Razgovarali smo s voditeljem "Supertalenta", showa koji je finalist ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji reality showa.

Galerija


O voditelju showa "Supertalent" Frani Ridjanu znamo puno toga. Sjajan je u onome što radi, zna nas dobro nasmijati, odlično se snalazi u ulozi brižnog oca i pažljivog supruga, no ipak, jedan podatak o njemu malo tko zna.

Vezani članci Frano Ridjan i supruga Lea (Foto: Privatne fotografije) Rođendansko slavlje Frane Ridjana bit će malo odgođeno zbog jedne prekrasne životne stvari A cappella sastav iz Sarajeva na audiciji za Supertalent (Foto: Instagram) Sarajevski sastav poslije Rusije i Malte odlučio osvojiti i Hrvatsku: "Adrenalin radi sto na sat"

Što to rijetki ljudi o Frani znaju, saznajte u našem videu, iznenadit će vas baš kao što je i nas.

Emisija "Supertalent" finalist je ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji reality showa, a u finalu su i emisija "Provjereno" u kategoriji najbolje TV emisije, baš kao i "Ples sa zvijezdama", serija "Na granici" u kategoriji najbolja domaća TV serija te voditeljica Ivana Paradžiković u kategoriji najboljeg TV voditelja/voditeljice.

Za finaliste se može glasati preko interneta do 17. veljače te pomoću kupona koji su objavljeni u tjedniku Studio Jutarnjeg lista – 17., 24. i 31. siječnja i 7 veljače.

Kupone sa zaokruženim favoritima potrebno je poslati najkasnije do 14. veljače.

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se 6. ožujka na gala večeri.

 

Bujna manekenka uživa na odmoru, a svoja golišava izdanja dijeli s više od 12 milijuna pratitelja