Iznenađeni?

Uspjeli smo Franu nagovoriti da nam kaže nešto što rijetki o njemu znaju: ''Umjetnik u inozemstvu, a u Hrvatskoj...''

Frano Ridjan (Foto: Nova TV) Frano Ridjan (Foto: Nova TV) Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan (Foto: Nova TV) Frano Ridjan Frano Ridjan (Foto: Nova TV) +0 Frano Ridjan i supruga Lea (Foto: Privatne fotografije) Galerija

Razgovarali smo s voditeljem "Supertalenta", showa koji je finalist ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji reality showa.

O voditelju showa "Supertalent" Frani Ridjanu znamo puno toga. Sjajan je u onome što radi, zna nas dobro nasmijati, odlično se snalazi u ulozi brižnog oca i pažljivog supruga, no ipak, jedan podatak o njemu malo tko zna.

Pogledaj i ovo Igor Mešin, Marko Grubnić i Frano Ridjan Ooo, da! Zlatni gumb za skockane frajere u Supertalentu: Igor, Frano, Fabijan i Davor izgledaju kao milijun dolara!

Što to rijetki ljudi o Frani znaju, saznajte u našem videu, iznenadit će vas baš kao što je i nas.

Emisija "Supertalent" finalist je ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji reality showa, a u finalu su i emisija "Provjereno" u kategoriji najbolje TV emisije, baš kao i "Ples sa zvijezdama", serija "Na granici" u kategoriji najbolja domaća TV serija te voditeljica Ivana Paradžiković u kategoriji najboljeg TV voditelja/voditeljice.

Za finaliste se može glasati preko interneta do 17. veljače te pomoću kupona koji su objavljeni u tjedniku Studio Jutarnjeg lista – 17., 24. i 31. siječnja i 7 veljače.

Kupone sa zaokruženim favoritima potrebno je poslati najkasnije do 14. veljače.

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se 6. ožujka na gala večeri.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene