Frano Ridjana vodio nas je kroz "Supertalent", showa koji je finalist ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji reality showa.

Galerija


Frano Ridjan naš je uspješni televizijski voditelj koji se u toj ulozi sjajno našao i na pozornici showa "Supertalent" Nove TV zajedno s kolegom Igorom Mešinom.

Vezani članci Frano Ridjan Frano Ridjan bez dlake na jeziku: "To bi trebalo pod imenom i prezimenom pa da vidimo" Frano Ridjan i supruga Lea (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Poznati voditelj puca od ponosa i sreće: "Brzinom munje stigao je novi član obitelji Ridjan!"

Frano je dosad puno toga u životu postigao, što na poslovnom, što na privatnom planu pa mu je trebalo nešto vremena da nam odgovori na pitanje koja je njegova neostvarena želja.

Što nam je otkrio provjerite u našem videu.

Emisija "Supertalent" finalist je ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji reality showa, a u finalu su i emisija "Provjereno" u kategoriji najbolje TV emisije, baš kao i "Ples sa zvijezdama", serija "Na granici" u kategoriji najbolja domaća TV serija te voditeljica Ivana Paradžiković u kategoriji najboljeg TV voditelja/voditeljice.

Za finaliste se može glasati preko interneta do 17. veljače te pomoću kupona koji su objavljeni u tjedniku Studio Jutarnjeg lista – 17., 24. i 31. siječnja i 7 veljače.

Kupone sa zaokruženim favoritima potrebno je poslati najkasnije do 14. veljače.

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se 6. ožujka na gala večeri.

 

Bujna manekenka uživa na odmoru, a svoja golišava izdanja dijeli s više od 12 milijuna pratitelja