Super je!

Trebalo mu je dugo da razmisli, ali neostvarena želja Frane Ridjana dobro će vas nasmijati

Frano Ridjan Frano Ridjan In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan Frano Ridjan Frano Ridjan (Foto: Nova TV) Frano Ridjan i Igor Mešin (Foto: IN Magazin) +0 Frano Ridjan (Foto: Nova TV) Galerija

Frano Ridjana vodio nas je kroz "Supertalent", showa koji je finalist ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji reality showa.

Frano Ridjan naš je uspješni televizijski voditelj koji se u toj ulozi sjajno našao i na pozornici showa "Supertalent" Nove TV zajedno s kolegom Igorom Mešinom.

Pogledaj i ovo Igor Mešin, Marko Grubnić i Frano Ridjan Ooo, da! Zlatni gumb za skockane frajere u Supertalentu: Igor, Frano, Fabijan i Davor izgledaju kao milijun dolara!

Frano je dosad puno toga u životu postigao, što na poslovnom, što na privatnom planu pa mu je trebalo nešto vremena da nam odgovori na pitanje koja je njegova neostvarena želja.

Što nam je otkrio provjerite u našem videu.

Emisija "Supertalent" finalist je ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji reality showa, a u finalu su i emisija "Provjereno" u kategoriji najbolje TV emisije, baš kao i "Ples sa zvijezdama", serija "Na granici" u kategoriji najbolja domaća TV serija te voditeljica Ivana Paradžiković u kategoriji najboljeg TV voditelja/voditeljice.

Za finaliste se može glasati preko interneta do 17. veljače te pomoću kupona koji su objavljeni u tjedniku Studio Jutarnjeg lista – 17., 24. i 31. siječnja i 7 veljače.

Kupone sa zaokruženim favoritima potrebno je poslati najkasnije do 14. veljače.

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se 6. ožujka na gala večeri.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene