velika čast!

Frano pozirao s legendarnim Mišom pa se pohvalio trenutkom za pamćenje: "Motaj kablove, gasi internet!"

Frano Ridjan Frano Ridjan DNEVNIK.hr 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan Frano Ridjan Frano Ridjan - 5 Frano Ridjan Frano Ridjan Frano Ridjan Frano Ridjan Frano Ridjan Frano Ridjan - 2 Frano Ridjan - 3 +0 Frano Ridjan Galerija

Frano Ridjan na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira s Matom Mišom Kovačem na splitskom Poljudu, a otkrio je i kakvu je ulogu imao u spektaklu na tribinama prije utakmice Hrvatske i Rusije.

Omiljeni televizijski voditelj Frano Ridjan razveselio je svoje pratitelje na Instagramu fotografijom s legendom hrvatske glazbe, Matom Mišom Kovačem.

Pogledaj i ovo Mate Mišo Kovač Kakav duo! Najposebnija gošća na koncertu Miše Kovača rastopila je publiku, a ni on sam nije uspio obuzdati emocije!

Fotka je nastala na splitskom Poljudu gdje je u nedjelju hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila rusku rezultatom 1:0, čime su se kvalificirali na Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru.

Frano je imao ulogu spikera na stadionu, dok je Mišo s tribina pratio utakmicu, a svojim je dolaskom izazvao pravu euforiju. Tu je važnu ulogu odigrao i Frano, a sam se pohvalio i kakvu.

"Mišo i ja, navijača dva. Imao sam zadovoljstvo najaviti Mišin izlazak na zapadnu tribinu i zamoliti Poljud da zapjeva 'Poljubi zemlju' njemu u čast. Motaj kablove, gasi internet", napisao je uz fotku.

"Past će internet zbog ove slike!", "Frano odličan si! Medalju za ovu fotku!", "Ajme, koja čast!", neki su od komentara Ridjanovih pratitelja koje su oduševili fotka i status.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 📺 Frano Ridjan 🎤 (@thefranor)

Franu inače gledamo u popularnom showu Nove TV "Supertalent" kojeg vodi s glumcem Igorom Mešinom, dok u žiriju sjede operna pjevačica Martina Tomčić, glumac Janko Popović Volarić, pjevačica Maja Šuput te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene