Franu Ridjana gledali smo kao voditelja "Supertalenta", showa koji je finalist ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji reality showa.

Galerija


Glumac i voditelj Frano Ridjan osvojio je svojim humorom i voditeljskim umijećem gledatelja showa Nove TV "Supertalent", a sada nas je ponovno sve oduševio u našem pop-kvizu.

Vezani članci Tvoje lice zvuči poznato, Mario Valentić Samo su najhrabriji prihvatili ovaj izazov! Pogledajte tko je rasturio, a kome je ovo ipak bilo previše! Dobitnici Zlatnog studija Ivana Paradžiković, emisija "Provjereno" i serija "Na granici" dobitnici su prestižne nagrade Zlatni studio!

Otkrio nam je između ostalog na što mu nije žao potrošiti novac, ima li neostvarenu želju, stvar koju nitko ne zna o njemu, ali i koji mu je najteži kućanski posao.

Emisija "Supertalent" finalist je ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji reality showa, a u finalu su i emisija "Provjereno" u kategoriji najbolje TV emisije, baš kao i "Ples sa zvijezdama", serija "Na granici" u kategoriji najbolja domaća TV serija te voditeljica Ivana Paradžiković u kategoriji najboljeg TV voditelja/voditeljice.

Za finaliste se može glasati preko interneta do 17. veljače te pomoću kupona koji su objavljeni u tjedniku Studio Jutarnjeg lista – 17., 24. i 31. siječnja i 7 veljače.

Kupone sa zaokruženim favoritima potrebno je poslati najkasnije do 14. veljače.

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se 6. ožujka na gala večeri.

 

Sama se prošetala crvenim tepihom u bijeloj haljini pa sjela između dva holivudska ljepotana