Ususret prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, ekipa Franke Batelić predstavila je i bržu verziju pjesme ''Crazy'' s kojom nas predstavlja na ovom velikom natjecanju.

Galerija


Poznati DJ-i Blacksoul & Mark de Line obradili su Frankinu pjesmu ''Crazy'', koja je nakon odlično prihvaćene akustične verzije ''Midnight session'' dobila i plesnu varijantu u čak četiri verzije. Na linku možete poslušati kako zvuči radijski miks:

Vezani članci Franka Batelić Ćorluka nestao s Instagrama, ali oglasila se njegova Franka pa objavila fotku i pokazala čime se bavi ovih dana Franka Batelić (Foto: Instagram) Prisjetili smo se prošlogodišnje predstavnice: Hoće li mladi Roko imati više sreće od Franke na Eurosongu?

''Crazy'' je pjesma koju u potpunosti volim i vjerujem joj, pa se veselim svakoj novoj verziji. Ekipa koja je radila pjesmu odradila je dobar posao i baš su me iznenadili da ''Crazy'' može tako dobro zvučati u plesnoj verziji, istaknula je Franka o remiksu.

Podsjećamo da Franka u utorak, 8. svibnja, u Lisabonu nastupa 12. po redu u prvom polufinalu i svi joj želimo puno sreće i uspješan nastup!