Brži ritam

''Crazy'' Franke Batelić dobila je i plesnu verziju, poslušajte miks pjesme s kojom će nas predstavljati na Eurosongu

Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić (Foto: Instagram) Galerija

Ususret prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, ekipa Franke Batelić predstavila je i bržu verziju pjesme ''Crazy'' s kojom nas predstavlja na ovom velikom natjecanju.

Poznati DJ-i Blacksoul & Mark de Line obradili su Frankinu pjesmu ''Crazy'', koja je nakon odlično prihvaćene akustične verzije ''Midnight session'' dobila i plesnu varijantu u čak četiri verzije. Na linku možete poslušati kako zvuči radijski miks:

Pogledaj i ovo Franka Batelić (FOTO: Screenshot/YouTube) Optužbe za plagiranje Javili se autori Frankine pjesme: "Jedan trenutak moje nepažnje promijenio je sve dobro što smo napravili"

''Crazy'' je pjesma koju u potpunosti volim i vjerujem joj, pa se veselim svakoj novoj verziji. Ekipa koja je radila pjesmu odradila je dobar posao i baš su me iznenadili da ''Crazy'' može tako dobro zvučati u plesnoj verziji, istaknula je Franka o remiksu.

Podsjećamo da Franka u utorak, 8. svibnja, u Lisabonu nastupa 12. po redu u prvom polufinalu i svi joj želimo puno sreće i uspješan nastup!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene