Još jedan

Ima samo 27 godina: 'Malcolm' doživio i drugi moždani udar!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac najpoznatiji po ulozi u 'Malcomu u sredini' na Twitteru je objavio kako je prije godinu dana pretrpio još jedan moždani udar.

Mladi glumac Frankie Muniz na svojem Twitteru je objavio kako je pretrpio lagani moždani udar. Takav manji moždani udar posljedica je kratkotrajnog prekida dotoka krvi u mozak, no ne izaziva odumiranje moždanog tkiva kao što je to slučaj kod pravog moždanog udara.

Pogledaj i ovo Erik Per Sullivan - 5 Povukao se iz glume Kamo je nestao Dewey iz "Malcolma u sredini"? Ni njegov brat iz serije ne zna puno o njemu, ali otkrio je pokoji detalj: "To je dobro za njega"

>> Glumac pretrpio moždani udar: 'Nisam mogao izgovarati riječi!'

'Nakon gotovo godinu dana ponovno sam pretrpio mali moždani udar. Nadam se da će to biti zadnji. Jadno', napisao je 27-godišnja glumačka zvijezda koja se proslavila po ulozi u hit seriji 'Malcolm u sredini'.


Tada je shvatio da nešto nije u redu kad je odjednom oslijepio na jedno oko vozeći se na motoru. 'Nisam mogao izgovoriti riječi, a mislio sam da ih izgovaram. Zaručnica me gledala kao da govorim stranim jezikom', rekao je tada Muniz  sretan što je uopće živ.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene