Franka Batelić zablistala je na dodjeli nagrade "Cesarica", odakle je kući ponijela čak dva priznanja.

Galerija


Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica Franka Batelić zablistala je na svečanoj dodjeli nagrada za hit godine "Cesarice" održanoj u Zagrebu.

Vezani članci Antonija Mišura Pogledajte vjenčanice poznatih Hrvatica: Koje su se zvijezde udale u raskošnoj krinolini, a koje u ljetnoj haljinici? Franka Batelić Franka prvi put u javnosti samo dva tjedna nakon poroda, a kući je odmah odnijela važnu nagradu

Za tu je priliku odabrala dvije modne kombinacije, a pažnju je najviše plijenila u kratkoj crnoj haljini u kojoj je istaknula noge ali i dekolte.

Franka je kući ponijela dva priznanja, one za Hitove svibnja i listopada, čime se pohvalila na svom profilu na Instagramu te zahvalila svojim obožavateljima.

"Mislim da je u ovom trenutku svatko od nas na ovoj dodjeli nagrada preplavljen emocijama, sretan, ponosan, ispunjen. Za glazbenika ne postoji veća nagrada od nagrade publike i zato svima vama, iz dubine mog bića, iz cijelog srca HVALA što ste čak dvije moje pjesme odabrali kao hitove mjeseca prošle 2018. godine. Hvala na povjerenju, hvala na tom uvijek potrebnom vjetru u leđa. Ove nagrade su mi najveća motivacija za dalje i obećajem da ću dati još više i bolje od sebe i u 2019. S VAMA je život muzika, s VAMA je sreća navika", napisala je Franka. 

Rozga pjevala sa suzama u očima dok ju je iz publike pratio bivši zaručnik, evo kako su reagirali kad su se sreli

 

Prava drama iza pozornice: Karleušin prvi javni nastup nakon pornoafere pošao po zlu

Supruga Tonija Cetinskog nikad atraktivnija, pjevač je u Beogradu nije ispuštao iz ruku

Petar Grašo ima glazbeni hit godine: Pjesmu "Ako te pitaju" publika izabrala kao najbolju