Franka Batelić nova je gošća zabavnog serijala "Fakap" s Mijom Kovačić i Idom Prester, koji možete pratiti svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Galerija


Mia Kovačić i Ida Prester u novoj epizodi zabavnog serijala "Fakap" ugostile su pjevačicu Franku Batelić.

Vezani članci Momčilo Otašević Franka koja je Ćorluku uhvatila u laži ili žustra svađa Momčila Otaševića sa suprugom Jelenom? Vi birate najveći fakap godine, a ovo je tek dio neugodnjaka s naše scene! Mia Kovačić, Ida Prester Pogledajte još jednom najveće fakape domaćih celebrityja, nekima od njih stvarno ne biste bili u koži!

"Je li moguće da je ova savršena ljepotica išta fakapirala u životu?" zapitala se Ida, na što joj je Franka odgovorila: "Ooo, da!"

Djevojke su se dobro zabavile i nasmijale, a pjevačica je prepričala i jedan poprilično neugodan trenutak kada je na pozornici pokazala više nego što je planirala.

"U nastupu uživo mene je nešto ponijelo i ruka je završila gore, i cijela je cica vani", ispričala je Franka. "To je snimljeno", dodala je.

Prisjetila se i susreta s jednom poznatom damom za koju su Ida i Mia zaključile da joj je sigurno smetalo što je Franka bila ljepša od nje, a spomenula je i supruga Vedrana Ćorluku, s kojim ima jednogodišnjeg sina Viktora.

"Stvarno, ne moraš mi to lagati", poručila je mužu, a o čemu se točno radi i još više od toga, doznajte u najnovijoj epizodi "Fakapa" već ovog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!