Ako je 2018. godina nekome bila uspješna, onda je to svakako bila mladoj pjevačici Franki Batelić.

Galerija


Prelijepoj pjevačici odlično je započela i 2019. godina.

Vezani članci Franka Batelić - 1 Franka u drugačijem i zrelijem izdanju poslala snažnu poruku: "Za žene koje su preživjele sve što su mislile da neće moći" Franka Batelić Ćorluka završio još jedno životno poglavlje, ponosna Franka uputila mu emotivnu poruku: ''Viktor i Oskar te jedva čekaju!''

Ako je 2018. godina nekome bila uspješna, onda je to svakako bila mladoj pjevačici Franki Batelić. Sve pjesme koje je izdala bile su među najslušanijima, svjetlo dana ugledao je i album "S tobom", javnost je hvalile njezine spotove, ali i modni izričaj te ljepotu, a nakon 6 godina veze stala je i pred oltar s dugogodišnjim dečkom Vedranom Ćorlukom.

Također, Franka je imala i puno gaža, a nije skrivala sreću zbog svakog poslovnog i privatnog uspjeha.

Čini se kako će joj i 2019. godina u najmanju ruku biti jednako uspješna jer Franka i dalje radi punom parom te dobiva brojne nagrade i priznanja za svoj talent i trud.

Osim toga, ne možemo ne primijetiti kako mlada Istrijanka izgleda sve ljepše, a posljednjih nekoliko dana oduševila je ljepotom i bajkovitim kreacijama u kojima se pojavljivala na raznim društvenim događanjima, kojih nije manjkalo.

Prvo je tu bio Zagrebački festival, na kojem je odjenula dugu, žutu haljinu, zatim dodjela nagrada Cesarica, na kojoj je zablistala u čak dvije crne kreacije, a sve je kulminiralo sinoć u zagrebačkom muzeju Mimara, na eventu Narodnog radija, na kojem se pojavila u plavoj, svjetlucavoj haljini sa seksi izrezom sa strane.

Kratku crnu haljinu potpisuje dizajner Ivan Alduk, dok sve ostale kreacije potpisuje modni dvojac eNVy room, čija je Franka ambasadorica, a njihova suradnja jednostavno oduševljava. Njihove haljine redovito nosi i u spotovima, a jedva čekamo vidjeti što će nositi na budućim događanjima.

Dotad možemo reći samo jedno: sreća joj tako dobro stoji! 

Naša pjevačica predsjednicu Kolindu moli za pomoć: "Uskoro ću možda prekršiti zakon, nemam više snage"

Ne možemo je se nagledati: Izgled za koji se doista treba namučiti komentirao i njezin bivši dečko

Par koji oduvijek svi obožavaju: Bili su najbolji prijatelji dvije godine, a onda su se jako zaljubili

Predivna u svakoj kombinaciji: Franka Batelić u minijaturnoj haljini pokazala noge i dekolte