Franka Batelić plijenila je pažnju u haljini s prorezom koja je istaknula njezinu vitku liniju.

Galerija


Pjevačica Franka Batelić pojavila se u besprijekornom izdanju na dodjeli ovogodišnje prestižne nagrade Zlatni studio i svojom pojavom zasjenila brojne dame koje su se tamo našle.

Vezani članci Franka Batelić Franka objavila dosad neviđene morske fotke i priznala što si najviše priželjkuje ovih dana Vedran Ćorluka - 1 Franka Ćorluki rođendan čestitala urnebesnom fotografijom: "Podsjetnik na dane puzanja"

Iako je rodila prije samo dva mjeseca, 27-godišnja Franka pokazala je besprijekornu liniju u haljini jarko ružičaste boje, s dubokim prorezom koji je otkrivao njezine vitke noge. Stoga se mnogi pitaju kako je moguće da se mlada mama uspjela tako brzo vratiti u formu i ne mogu se nadiviti njezinu izgledu.

Franka je objavila nekoliko fotografija na profilu na Instagramu i pokupila same komplimente u kojima su joj obožavatelji pisali koliko je predivna i najljepša, a u to se možete i sami uvjeriti u našoj galeriji.

Franka je prije nekoliko dana oduševila obožavatelje promjenom izgleda nakon što je odlučila posvijetliti kosu i postati plavuša, što se pokazalo dobitnom kombinacijom.

Obzirom na majčinske obaveze i uživanju u trenucima sa sinom Viktorom, kojeg su ona i suprug Vedran Ćorluka dobili početkom godine, Franka neko vrijeme nije bila aktivna na društvenim mrežama, no najavila je skori povratak u studio i snimanje novih pjesama.

Novi rat u obitelji: Meghan razbjesnila palaču samo jednim potezom i kršenjem danog obećanja